Kan fremtidens byer være både kostnadseffektive og energismarte?

StedLillestrøm, Norge
ArrangørElektroforum
Fra03.06.2014
Til04.06.2014
TidspunktTirsdag kl 9.00 - onsdag kl 16.00

Fagkonferanse parallelt med Eliaden 2014

Energismarte byer 2014 vil sette bærekraftig landbasert næringsutvikling innen bygg, industri og infrastruktur på agendaen, samt synliggjøre den elektrotekniske bransjens bidrag til god samfunnsutvikling.

Her vil beslutningstakere fra næringsliv og politikk møtes for å se konkrete løsninger som setter oss i stand til å oppnå målene om smart energibruk.

Konferansen arrangeres av Elektroforum, parallelt med Eliaden2014 på Norges Varemesse, Lillestrøm. Dette er den elektrotekniske bransjens største fagmesse og møteplass.

Målgrupper for konferansen:
Konferansen er aktuell for alle aktører innen bygg og eiendom, både offentlige og private – eksempelvis eiendomsutviklere, planleggere i kommuner/fylkeskommuner, politikere og myndigheter, leverandører, entreprenører, konsulenter og rådgivere.

Konferansen skal være en arena hvor myndigheter, kunder, planleggere og leverandører møtes for å diskutere hva som er mulig og hvilke forutsetninger som trengs for å utvikle energivennlige samfunn.

Teknologitorg
Ved konferansen vil det etableres et Teknologitorg for å demonstrere muligheter og løsninger. Her får du se løsninger og få visualisert mulighetene som finnes, samt treffe representanter for bedrifter, myndigheter og virkemiddelapparatet for få dypere innsikt og mulighet til å diskutere konkrete problemstillinger. Opplev konkrete prosjekter med energivennlige løsninger, hvordan elbilen kan fungere som strømkilde for bygget, og en interaktiv spasertur gjennom en fremtidsby.

Konferansen vil være en faglig og næringspolitisk arena hvor politikere, beslutningstakere og næringslivet kan møtes for å dele kunnskap og innsikt på viktige samfunnsområder, næringspolitikk og samarbeid mellom politikere, myndigheter, utviklere og leverandører.

Program og påmelding