Elektroingeniører

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter ogvedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens  vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6 500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeFlere fylker
StedBodø / Tromsø / Alta
Søknadsfrist25.05.2014

Statens vegvesen har ressurser og gjennomføringskraft. Det vi trenger nå, er din kunnskap og ditt pågangsmot. Vi har spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innen elektro, og søker etter 3 erfarne elektroingeniører.

Stillingene er tilknyttet ressursavdelingen, elektroseksjonen. Kontorsted vil fortrinnsvis være Bodø, Tromsø og Alta. Andre kontorsteder kan vurderes etter ønske. En del reisevirksomhet må påregnes.

Elektroseksjonen har i dag har 11 medarbeidere, og medvirker i planlegging og prosjektering av elektriske anlegg tilknyttet veg, tunnel og fergekaier. I tillegg har seksjonen ansvar for byggekontroll på utvalgte prosjekter.

For å styrke bemanningen søkes det etter erfarne elektroingeniører.

Arbeids- og ansvarsområde:

  • Prosjektere elektroanlegg for tunneler, veg, bru, fergekaier, ATK (trafikkovervåking og -kontroll), o.a.
  • Utarbeide konkurransegrunnlag, evaluere tilbud og kontrahere entreprenører
  • Byggekontroll, følge opp prosjekter i byggefasen og gi faglig rådgivning til byggherreorganisasjon, konsulenter og entreprenører
  • Forestå tekniske kontroller for sikkerhetsgodkjenning av anlegg
  • Oppfølging, kontroll og tilrettelegging av FVD -dokumentasjon
  • Gi teknisk rådgivning i interne prosjektgrupper og ovenfor andre enheter i vegvesenet
  • Utvikle seg og være oppdatert innenfor standarder, forskrifter, normer og håndbøker

Kvalifikasjonskrav:

  • Det kreves relevant utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder, eventuell etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan utdanningskravet fravikes
  • Erfaring fra prosjektering eller bygging av elektroinstallasjoner, enten fra rådgivende ingeniør, entreprenørvirksomhet, offentlig forvaltning og drift vil bli vektlagt
  • Generell datakompetanse

Det vil også bli lagt vekt på gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, gode norskkunnskaper - spesielt skriftlig, evne til å ta initiativ og kunne arbeide selvstendig innenfor gitte rammer og frister, samt evne til å bidra til et godt arbeidsmiljø. Du må også være villig til å bidra aktivt i fagmiljøet.

Erfaring innen ett eller flere av arbeidsoppgavene nevnt over er ønskelig. Nyutdannede anmodes også om å søke stillingen.

Vi kan tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et godt fagmiljø, gode opplærings- og utviklingsmuligheter, fleksibel arbeidstid og et allsidig velferdstilbud. Stillingen lønnes etter avtale iht. Statens vegvesens lønnspolitikk.

Flere opplysninger om stillingen fås hos seksjonsleder Trond Albrigtsen, tlf. 911 28 269, eller

e-post: trond.albrigtsen@vegvesen.no.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn og kvinner oppfordres spesielt til å søke stillingen.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad m/ CV elektronisk via denne siden innen 25.05. 2014. Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.