Kontrollingeniør i tunnelrehabiliteringsprosjektet

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist20.05.2014

Statens vegvesen har ressurser og gjennomføringskraft – nå trenger vi din kunnskap og ditt pågangsmot!

Tunnelrehabiliteringsprosjektet er et av fem prosjekter i avdelingen og organisert i linjen under avdelingsdirektør. Prosjektet vil ha ca 20 medarbeidere, og ha ansvaret for rehabilitering av til sammen 13 tunneler i Oslo. Tunnelene i Oslo utsettes for stor slitasje. Flere av tunnelene er nå i en slik forfatning at det er behov for full rehabilitering. Aktuelle tiltak er blant annet utskifting av elektrotekniske anlegg, betongrehabilitering, vann- og frostsikring, utskifting av vegbane, rehabilitering av tekniske bygg og brannisolering av konstruksjoner.

Dette betyr at vi trenger et mannskap med kompetanse innen mange ulike fag. Du vil jobbe selvstendig i en tverrfaglig sammensatt prosjektorganisasjon, der tett samarbeid med kompetente kollegaer og faglig dyktige rådgivere sikrer gode faglige løsninger og god fremdrift i prosjektet.

Vi ønsker å bygge et sterkt team som kjennetegnes av arbeidsglede, erfaringsoverføring og respekt. Av omverdenen skal vi oppfattes som profesjonelle, dyktige, rettferdige og konsekvente.

Arbeidsoppgaver kontrollingeniør

Han/Hun vil ha ansvar for å bistå byggeleder i oppfølging ute på anlegg. Du vil få ansvar for å bistå med å utarbeide byggherrens kontrollplan samt gjennomføring av byggherrens stikkprøvekontroll. Oppgavene vil blant annet være:

  • Følge opp arbeidene og utføre teknisk stikkprøvekontroll.
  • Oppfølging av entreprenør.
  • Teknisk kvalitetskontroll
  • Medvirke i byggemøtene

Kvalifikasjoner

Det kreves erfaring innen bygg-/anleggsvirksomhet. Personer med fagbrev i relevante fag oppfordres til å søke. Det er ønskelig at kontrollingeniøren har elektro- SRO- eller byggeteknisk kompetanse. Nyutdannede kan også komme i betraktning, det kreves da utdannelse fra universitet eller høyskole. Det blir lagt vekt på at den som blir tilsatt er initiativrik og har de rette personlige egenskapene for å jobbe i et team. Det kreves gode norskkunnskaper i stillingen. Vi ønsker oss medarbeidere som:

  • Er utstyrt med praktisk sans og liker å være ute
  • Er utadvendte og med gode samarbeidsevner
  • Er selvstendige, initiativrike og resultatorienterte

Stillingen gir fast ansettelse i Statens vegvesen. Etter at prosjektet er ferdig vil du bli tildelt andre byggherreoppgaver. Arbeidssted er Oslo.

Lønn

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. Det vil bli trukket 2 % til Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss – uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søk her

Kontaktpersoner:

Hilde Ulvik

mob: +47 41231424


Vis flere stillinger: