Elkraftrådgiver - Oslo eller Trondheim

FirmaRambøll Energi
FylkeFlere fylker
StedOslo / Trondheim
Søknadsfrist23.05.2014

Rambøll Energi søker

Elkraftrådgivere - Prosjektering og analyse

Rambøll Energi ble etablert i 2010 for å tydeliggjøre Rambølls satsing på fornybar energi. Visjonen er å bli Europas ledende rådgiver innenfor dette området. Rambøll Energi har i dag ca 700 spesialister fordelt på kontorer i Norden og Nord Europa hvorav 40 medarbeidere er lokalisert i Norge. Ett av våre fokusområder er tjenester innenfor høy- og mellomspenningsprodukter og vi bygger nå et vinnerlag som i kraft av elkraftkompetanse og kapasitet gir våre kunder kvalitet og effektivitet i sine prosjekter!

Vi er i dag involvert i spennende prosjekter, blant annet gjennom rammeavtale med Statnett, nettilknytning av vindkraft, spennings-oppgradering av luftlinjer og stasjonsprosjektering.

Vil du bli en del av et sterkt elkraftmiljø i Rambøll?

Vi ønsker i våre prosjekter å være tilstede i hele prosjektforløpet fra idefase, forstudier og detaljplanlegging til gjennomføring og driftsfase. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø med engasjerte personer som har min 3 års erfaring innenfor høy- og mellomspenningsprodukter slik som:

Kraft- og transformatorstasjoner

Bryteranlegg, kontrollanlegg, koblingsanlegg og jordingsanlegg

Kabler og kabelanlegg

Høyspentlinjer

Som en del av våre ytelser vil også være arbeid med kraftsystemplaner/-studier, spesialstudier og analyser slik som lastflytanalyser, dynamiske analyser og kortslutningsberegninger, relèplaner og vernspesifikasjoner samt nettilknytning av ny kraftproduksjon som vind- og småkraftverk med tilhørende krav til leveringskvalitet.

Som rådgiver bidrar du med selvstendig oppgaveløsning samtidig som du er en del av et team både internt og eksternt. Hos oss får du utviklet din fagkunnskap videre, både gjennom spennende og utfordrende prosjekter og gjennom Rambølls fagnettverk.

Vår fokus på lokal tilstedeværelse kombinert med global kompetanse åpner for spennende muligheter innenfor fagområdet. Med samarbeid på tvers av landegrenser og fagområder er vårt elkraftmiljø i dag involvert i prosjekter både i Norge og i utlandet.

Ett av Rambølls viktigste satsningsområder er kompetanseutvikling for våre ansatte. Gjennom Rambøll Academy vil du kunne følge et personlig tilpasset utviklingsprogram som kan gå i en faglig eller administrativ retning. Du vil jobbe i en organisasjon med stor takhøyde, der den enkelte gis ansvar og tillit. Vi vil at du skal trives hos oss og kan tilby deg utfordrende og utviklende oppgaver i et marked i sterk vekst, i tillegg til gode velferds- og personalordninger og et godt sosialt fellesskap.

Søk via link på denne siden

Kontaktperson

Per Ove Skorpen +47 951 60 005


Vis flere stillinger: