Lillann Bugge tiltrer stillingen som ny juridisk direktør i Implenia Norge fra midten av august.

Ny juridisk direktør i Implenia

Implenia Norge har ansatt Lillann Bugge (53) som juridisk direktør

Lillann Bugge vil ifølge Implenia i hovedsak arbeide med juridisk risikostyring av kontrakter og regelverk, og vil bidra med kontraktuell støtte for Implenia i tillegg til kompetanseutvikling for Implenias medarbeidere.

- Implenia Norge er et selskap i vekst og med store ambisjoner. Det gjør det svært spennende å få anledning til å bidra med min erfaring og kompetanse knyttet til entreprisekontrakter og offentlige anskaffelser. Jeg trives meget godt i bygg- og anleggsbransjen og ser frem til å styrke juridisk kvalitetssikring av bl.a. tilbud og kontrakter, samt være en aktiv medspiller for prosjektene, sier Lillann Bugge i meldingen.

Lillann Bugge er utdannet jurist fra UiO og kommer fra stilling som konsernadvokat i PEAB hvor hun har jobbet med kontrakt og forhandlinger innenfor PEABs ulike virksomhetsområder, men hovedsakelig innenfor entrepriseretten. Tidligere har hun arbeidet i Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA) hvor hun bl.a. var oppnevnt i komiteen som fremforhandlet NS 8405. Lillann Bugge begynte deretter i advokatfirma Føyen for så å gå over til advokatfirma Schjødt hvor hun var advokat og partner.

Hennes arbeidsoppgaver var hovedsakelig knyttet til kontraktsrett med særlig fokus på entreprise, herunder forhandlinger og utarbeidelse av kontrakter og rettslige tvister. Lillann har også bakgrunn fra Olje- og energidepartementet, hvor hun arbeidet med tildeling av letekonsesjoner på norsk sokkel samt senere med revisjon av petroleumslov- og forskrift.

Hun vil tiltre i stillingen i midten av august 2014, og vil rapportere til viseadministrerende direktør Petter Moe.