Salgsleder - Elektro & Energi

Med en omsetning på 30 milliarder USD, sysselsetter 3M ca 88.000 mennesker over hele verden, og har virksomhet i mer enn 70 land. I Norden har 3M kontorer i nærheten av Stockholm, København, Helsinki og Oslo samt FoU og produksjon i Gagnef, Värnamo og Västervik i Sverige. 3M i Norden sysselsetter 1100 mennesker og har en årlig omsetning på ca 390 millioner Euro. Den norske virksomheten er lokalisert på Skjetten. For mer informasjon, se www.3M.no eller www.3M.com.

3M er en ledende leverandør av innovative løsninger til elektro-, elektronikk- og telekommunikasjonsbransjen og søker nå: Salgssjef – Elektro & Energi.

FirmaMercuri Urval for 3M Norge
FylkeAkershus
StedSkjetten
Søknadsfrist11.05.2014

Vi søker en engasjert og resultatorientert person til å lede den norske salgsorganisasjonen med ansvar for 3Ms produkter innen elektro, elektronikk og telekommunikasjon. Du vil i tillegg jobbe aktivt med salg og markedsføring av 3Ms produkter, og ha kundeansvar for utvalgte storkunder og distributører. Du vil arbeide tett med vår lokale og nordiske salgs- og markedsføringsorganisasjon med planlegging og gjennomføring av våre strategier og salgsaktiviteter. Stillingen rapporterer til nordisk salgs- og markedssjef.

Den vi søker har høyere utdannelse innen tekniske fag, og gjerne tilleggsutdanning innen økonomi/markedsføring. Du bør ha minimum 4-6 års relevant arbeidserfaring innen teknisk salg eller markedsføring rettet mot elektro-, elektronikk- og telekommunikasjonsbransjen, og 3-5 års erfaring med salgsledelse. Erfaring fra energi- og kraftbransjen vil være en fordel. Vi søker en entusiastisk og positiv person som ser muligheter og skaper resultater sammen med andre. Du arbeider strukturert og selvstendig og kommuniserer godt. Stillingen vil medføre noe reising.

Vi tilbyr en spennende stilling i et av verdens mest innovative selskaper, med sterke merkevarer, produktportefølje og markedsposisjon. Du vil jobbe i et godt arbeidsmiljø med kompetente kolleger. Gjennom 3M’s internasjonale fagmiljø vil rett person få svært gode faglige og personlige utviklingsmuligheter.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Anders Svendsen, tlf. 975 59 082 eller André Tangen, tlf. 975 59 094. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest 11. mai 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: