Børge Kvalvåg og Trond Oftedal fra OKS Bygg i Jørpeland jubler etter seieren. Her flankert at kjedesjef Dag Runar Båtvik (t.v.) og styreleder Geir Holte fra Norgeshus som delte ut prisen. Foto: Jan Gunnar FjeldstadStein Fredheim fra Fredheim & Paulsby Bygg jubler for prisen Årets prosjekt. Til høyre kjedesjef Dag Runar Båtvik.En glad gjeng fra Paulsen Bygg & Vedlikehold. Fra venstre: Gjøran Sommarset, Vegard Harjo, Vegar Paulsen og Erlend Knutsen. Bak markedssjef Benn Asgeir Båtvik i Norgehus som delte ut prisen.Byggma høster nok en pris som årets Norgeshusleverandør, men gleden er fortsatt like ekte hos John Sæten (i midten) og Per Gunnar Andersen. Til venstre markedssjef Benn Asgeir Båtvik i Norgeshus.

OKS Bygg fra Jørpeland best i Norgeshus

Det var Ryfylke-bedriften Norgeshus OKS Bygg som stakk av med den gjeste prisen Årets forhandler under festmiddagen på boligkjedens kongress i Tromsø siste helg.

– Nivået på kandidatene denne gang var svært høyt, opplyste kjedens styreleder Geir Holtet fra Norgeshus Hurdal som opplyste at fjorårsvinneren Jos Bygg og Berntsen Byggservice var de tøffeste konkurrentene.

Vinneren Norgeshus OKS Bygg fra Jørpeland igangsatte i fjor 25 boliger som var en økning på 76 prosent fra året før. Bedriftens markedsandel i sine kommuner som er Strand, Hjelmeland og Forsand, er på 18,4 prosent. Kundetilfredsheten er svært høyt med en KTI på 91. Vinneren berømmes også for 100 prosent lojalitet til kjedens innkjøpsavtaler og for sin bruk av teknisk avdeling ved kjedens hovedkontor.

Premien var en reise til høsten for to personer til Malawi hvor Norgeshus er engasjert i et skoleprosjekt. Vinneren var forøvrig også nominert for prisen Årets prosjekt.

Årets markedsfører

Årets markedsfører i Norgeshus ble Harstad-bedriften Paulsen Bygg & Vedlikehold. Bedriften får rosende omtale for å være svært aktive på Facebook. Videre er bedriften hovedsponsor til sykkelrittet Insomnia og sponser norgesmesteren i bueskyting. Utslagsgivende for pristildelingen var det også at det var vinneren som fikk Norgeshus på TV2 under Arctic Race og Norway.

Årets prosjekt

Det var Norgeshus Fredheim & Paulsby Bygg fra Fossegrenda i Trondheim som ble hedret med prisen for årets prosjekt i boligkjeden.

Prisen fikk bedriften for prosjekt Dalgård med familievennlige boliger nær skole og Bymarka. Prosjektet består av fem moderne atriumhus på fra 160 til 224 kvadratmeter. Arkitekt har vært Anne Marit Storler fra Norgeshus.

Byggma igjen

I sterk konkurranse med Nordan og Proresult stakk Byggma igjen av med seieren som Årets Norgeshusleverandør.

Det er kjedens forhandlere som har stemt frem vinneren som har sendt følgende hilsener med stemmen: «Hyggelige folk, gode produkter og alltid blide», «Byggma helt klart», «Gode bestilling- og leveringsordninger», «stort engasjement» og «Finner alltid en løsning».

Kåringen er ikke noe blaff da Byggma også er valgt til Årets leverandør hos Mesterhus og Systemhus.

Du kan lese mer om status og profesjonaliseringssatsingen i Norgeshus i Byggeindustrien nr. 8 som kommer ut 15. mai.