Gruppeleder for VVS- og klimateknikk

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker
Søknadsfrist06.06.2014

VVS-avdelingen på Lysaker består i dag av 39 medarbeider med en fin bredde både i alder og kompetanse. Vi er i dag tre gruppeledere som sammen jobber som et team, men siden vi stadig blir flere medarbeidere ønsker vi å utvide teamet med en ny gruppeleder. Vi er stolte av å ha et veldig godt arbeidsmiljø i gruppelederteamet og på avdelingen vår. Hvis du tror du er den rette for oss skal vi gjøre vårt beste for å være den rette for deg.

Våre oppdrag omfatter prosjektering innenfor alle typer bygg som for eksempel sykehus, skoler, næringsbygg, industri samt tidligfase utredninger, energirådgivning, BREEAM-sertifisering, byggeplassoppfølging, teknisk byggeledelse etc.

Arbeidsoppgaver

Som gruppeleder er vi på jakt etter en som er lagspiller, tar ansvar og er flink med mennesker. Vi vil helst finne en person som kan absolutt alt, men forstår at dette ikke er realistisk. Vi har derfor diskutert oss frem til at høyest på ønskelisten vår står egenskaper som at du har godt humør, går ann å samarbeide med og motiverer dine medarbeidere. Sprer du i tillegg arbeidslyst er vi mer enn fornøyd.

I tillegg til å være gruppeleder vil du delta aktivt i de prosjekter vi til enhver tid har på avdelingen vår. Enten som prosjektmedarbeider eller som oppdragsleder.

Muligheter

Du vil bli en del av et anerkjent og faglig sterkt fagmiljø. Du vil få gode muligheter til forme din egen arbeidsdag og å videreføre din erfaring innen et bredt spekter av oppgaver der du får impulser fra kolleger både innen ditt fag og på tvers av fag i de mange tverrfaglige prosjektene vi har i Sweco.

Vi har en flat organisasjonsstruktur i Sweco og som gruppeleder vil du få muligheten til å være med å forme både vår VVS-avdeling og stake ut veien for fremtidens Sweco.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har ledererfaring. Enten som linjeleder eller som prosjektleder. Det er en fordel om du har kompetanse innen VVS eller klimateknikk, men ingen absolutt nødvendighet. I tillegg til det vi allerede har nevnt at vi ønsker oss bør du være løsningsorientert, positiv og utadvendt og ha gode kommunikasjonsevner. For rette person vil det være store muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Søk stillingen her

Kontaktpersoner:

Tor Myhre

Avdelingsleder

90034208


Vis flere stillinger: