<p>-Vi har stor oppdragsmengde og venter på nok en ny betongpumpebil, sier daglig leder Simen Uhlen i Betongmann AS.</p><p></p>

Over 10 år med betongpumpedagen

I helgen var det duket for nok et betongpumpebransjetreff på Gardermoen.

Betongmann satser større

Stor oppdragsmengde gjør at Betongmann AS kjøper nok en betongpumpebil.

-Det er de store entreprenørene som holder oss med arbeid. Med den nye bilen som er rett rundt hjørnet, har vi fire biler i drift, sier daglig leder Simen Uhlen til Byggeindustrien under oppriggingen til betongpumpedagen som ble arrangert på Gardermoen i helgen.

Betongmann er for det meste involvert i boligblokkutbygging, men er også med på utbyggingen av den nye terminalen på Gardermoen.

-I 2003 diskuterte vi at vi savnet å ha kontakt med hele verdikjeden i betongbransjen. Betongpumper er en viktig del, og vi ville ha med dette segmentet i bransjen vår, sier daglig leder Hallvard Magerøy i Fabeko til Byggeindustrien.

Satset sammen

Samtidig jobbet Norsk Betongpumpeforening med å få etablert en bransjeforening.

-Det endte opp med at de bestemte seg for å satse sammen med oss som en del av Fabeko med eget styre, sier Magerøy.

-Årets happening

Vi traff ham under oppriggingen til Betongpumpedagen som ble arrangert på Gardermoen i helgen.

-Dette er årets store happening i bransjen. Leverandører fra Sverige og Danmark er også med. Årets arrangement har rekordoppslutning med rundt 80 deltakere med betongpumpeoperatører, leverandører av betongpumper og leverandører av annet relevant utstyr til bransjen. Årets bransjetreff arrangerer også en workshop for godkjente kontrollerende virksomheter, sier Magerøy.