Det er deler av bygget i bakgrunnen som skal rives ved Ski stasjon.

Stor rivekontrakt til Norsk Gjenvinning

Jernbaneverket har valgt Norsk Gjenvinning Entreprenør AS som leverandør av rivningstjenester i forbindelse med Follobanen, det nye dobbeltsporet mellom Oslo S og Ski, og sporområdet ved Ski stasjon som skal utvides.

Kontrakten blir en god start for selskapets nye administrerende direktør Philip van de Velde.

Byggingsmassen som skal rives ligger sentralt på Ski og entreprisen inkluderer avkortning av Skeidarbygget, hvor bl.a. Skeidar er etablert med butikk, rivning av omformerbygg, strømforsyningshus samt en garasje.

Kontrakten (NS 8405) er på ca. 38 millioner og arbeidet vil pågå fra 5. mai 2014 til februar 2015.

Philip van de Velde er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Gjenvinning Entreprenør AS fra 1. april. – Jeg gledet meg til å begynne i Norsk Gjenvinning og ekstra hyggelig er det selvfølgelig å ta over stafettpinnen når selskapet akkurat har vunnet en prestisjekontrakt, sier Philip van de Velde.

– Selskapet har gjennom flere tiår levert gode prosjekter til sine kunder – f.eks. rivningen av gamle A-hus og Hydro Aluminiums anlegg i Årdal – det skal vi gjøre fremover også. Det finnes mye erfaring og kompetanse i selskapet. Det er en solid plattform. Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle virksomheten videre, avslutter van de Velde.