HR-direktør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Omsetningen er 21 milliarder kroner (2013), og halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke.

FirmaVeidekke ASA
FylkeOslo
Søknadsfrist11.05.2014

Veidekke har ambisjoner om videre vekst og utvikling. For at vi skal nå målene våre er vi avhengige av kompetente og motiverte medarbeidere. HR er derfor et viktig område. Vi søker nå etter HR-direktør til en nyopprettet stilling.

Du vil få ansvar for å identifisere konsernets utviklingsbehov innen HR og for å koordinere og gjennomføre konsernfelles HR-prosjekter. Stillingens oppgaver vil omfatte hele bredden av HR-området.

Vi forventer at du er tett på forretningsvirksomheten, opparbeider deg innsikt i driften og aktivt bidrar til å videreutvikle Veidekke i tråd med våre strategiske mål. Du vil også få ansvar for konsernets skandinaviske HR-nettverk. Stillingen vil rapportere til konserndirektør for HR, HMS, kommunikasjon, miljø og juridisk.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker etter en faglig dyktig og involverende leder som kan håndtere komplekse oppgaver i en dynamisk organisasjon. Du må kunne vise til gode resultater fra en større virksomhet der du har lykkes med å skape endring gjennom samarbeid med andre. Det er en fordel om du har erfaring fra prosjektorganisert virksomhet. Du har høyere utdanning.

Stillingens karakter krever en person med god gjennomføringsevne og faglig breddekompetanse. Vår HR-direktør trives med både strategiske og operative utfordringer. Gode kommunikasjons- og samhandlingsevner er en forutsetning, også for å bygge tillit på alle nivåer i organisasjonen.

Vi tilbyr

I Veidekke vil du fåvarierte utfordringer i en kompleks og spennende organisasjon. Du vil bli en del av en prosjektorganisasjon med en involverende samarbeidsform. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Gjennom vårt aksjeprogram får du mulighet til å bli medeier i selskapet.

Kontaktperson: Konserndirektør Hege Dillner tlf 907 35 661 eller Hedevig Castberg, Adecco Search & Select tlf 952 29 860.

Søk stilling

Vis flere stillinger: