Sigrid Nøkleby

Øvre Romerike Prosjektering ISO-sertifisert

Øvre Romerike Prosjektering, ØRP, har som et av de første selskapene i sin bransje i Norge, fått ISO 9001:2008-sertifikat.

- Dette er et viktig skritt i vårt arbeid for å sikre at kundene får riktig leveranse til riktig tid og avtalt pris, sier daglig leder i selskapet, Sigrid Nøkleby. Hun ser at arbeidet med sertifisering og de forpliktelsene som følger med, er positive både for kunder og egen virksomhet.

- Kundene får vite at vi har et gjennomarbeidet opplegg for kvalitetsstyring. I vårt selskap arbeider vi nå mer ensartet og med utvidede kontrollsystemer. Det gjør oss mer effektive, og det blir lettere for flere ansatte å bidra på samme prosjekt når behovet er der, påpeker Nøkleby.

ØRP er med sin sertifisering i forkant i rådgivningsbransjen.

- Vi regner med at stadig flere våre kunder vil stille krav til sine leverandører om slik godkjenning.Sertifiseringen forutsetter at vi følger opp de rutiner som ligger til grunn og har fokus på kontinuerlig forbedring.Det skal blant annet sjekkes i de årlige kontroller vi må gjennom for å opprettholde sertifiseringen, understreker daglig leder i ØRP, Sigrid Nøkleby.