Vegteknolog - Trondheim

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist11.05.2014

I lab- og vegteknologiseksjon i ressursavdelingen i Statens vegvesen Region midt er det ledig stilling som vegteknolog ved sentrallaboratoriet på Vestre Rosten i Trondheim. Stillingen inngår i et faglig sterkt og spennende miljø sammen med forskere, vegteknologer, ingeniører og laboranter. Seksjonen har oppgaver innen veg- og materialteknologi i Møre og Romsdal, Sør- og Nord-Trøndelag. I tillegg har seksjonen nasjonal spesialistfunksjon innenfor overbygningsteknologi for Vegvesenet.

Hva skal du jobbe med?

Du vil inngå i et spesialmiljø bestående av fagpersoner som jobber med å utvikle Vegvesenets kunnskap om vegbyggingsmaterialer. Vi søker etter en person med god fagkunnskap om veg som har lyst til å være pådriver i arbeidet med å planlegge og bygge mer robuste vegkonstruksjoner.

Oppgaver som inngår i stillingen er:

• Dimensjonering av vegkonstruksjoner

• Utarbeide tiltaksplaner for forsterkning

• Oppfølging av måleutstyr

• Ansvarlig for sammenligningsmålinger

• Etablering og oppfølging av prøvestrekninger

• Deltakelse i forskning og utviklingsoppgaver

• Arbeid med standarder, retningslinjer, håndbøker og normaler

• Kvalitetskontroll av vegbygningsmaterialer

Hvem er du?

Du har høyere utdanning fra universitet eller høgskole innen relevante fag, minimum 3 år. Det er ønskelig med erfaring fra bygging- og vedlikehold av veger. Nyutdannede kan være aktuelle for denne stillingen og oppfordres til å søke.

Du er som person opptatt av faglig utvikling og har gode samarbeidsevner. Arbeid med revidering av standarder, retningslinjer, håndbøker og normaler inngår i stillingen, og det er derfor en forutsetning at du behersker norsk språk godt, både muntlig og skriftlig. Det er krav om førerkort klasse B.

Hva tilbyr vi?

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Har du spørsmål?

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til seksjonsleder Knut Aaness, mob: +47 99211564

Statens vegvesen er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming og geografisk- eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser selvsagt arbeidsplassen om du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk via link på denne siden

Vis flere stillinger: