Seksjonsleder for Trafikkstyringsseksjonen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist09.05.2014

Seksjonen er nyopprettet og har som hovedarbeidsoppgave å styre trafikken i Oslo slik at fremkommelighet, trafikksikkerhet og miljø kan ivaretas på en best mulig måte.

Seksjonen er nyopprettet og har som hovedarbeidsoppgaver:

  • Signalregulering
  • Skiltregulering
  • ITS
  • Arbeidsvarsling (midlertidig trafikkavvikling)
  • Ansvar for ledsagerbil til spesialtransport
  • Vaktbilordningen

Som leder av seksjonen vil du ha personalansvar for rundt 16 medarbeidere og et årlig budsjettansvar på ca. 60-70 mill. kr. Du vil inngå i ledelsen av vegavdeling Oslo og rapportere til avdelingsdirektøren.

Kvalifikasjoner

Vi søker en leder med erfaring fra fagfeltet og med ledererfaring. Seksjonslederen må være en tydelig leder med god beslutnings- og gjennomføringsevne. Du må forstå sammenhengen mellom forvaltning, planlegging, bygging og drift og vedlikehold av vegnettet. Du må også ha gode evner til å samarbeide med eksterne aktører og internt med andre enheter og fagpersoner.

Du bør være utadvendt, ha evne til samarbeid, god på kommunikasjon og en pådriver i utviklingen av lagånd. Videre må du være en bidragsyter for et godt arbeidsmiljø, og være positiv til uventede utfordringer. Personlig egenhet vil bli vektlagt.

Seksjonsleder må ha oversikt over oppgavene, fordele dem mellom medarbeiderne, sørge for at teamene jobber godt sammen, og veilede hver enkelt i hverdagen.

Stillingen krever utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år.

En god arbeidsplass

Statens vegvesen er en arbeidsgiver som setter trygghet og forutsigbarhet høyt. Vi har et klart og tydelig regelverk som sikrer medarbeidernes rettigheter, og vi legger stor vekt på at hver enkelt skal vite hva som kreves av dem i hverdagen. Vi vil du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte, og du får tilgang til mange goder som er viktige i den livssituasjon du er i. Statens vegvesen Region øst kan tilby:

  • Arbeid med samferdselsprosjekter som er viktig for utvikling og bosetting
  • Spennende og utfordrende oppgaver
  • Personlig og faglig utvikling
  • Et godt arbeidsmiljø sammen med engasjerte og dyktige medarbeidere
  • Pensjonsordning i Statens pensjonskasse – det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd
  • Gode velferdsordninger med bl.a. mulighet til å bruke etatens hytter, 1 time trening i arbeidstiden pr. uke med mer.

Lønn

Stillingen lønnes som seksjonssjef etter avtale, i henhold til etatens lokalelønnspolitikk. Det trekkes 2 % pensjonsinnskudd til pensjonsordning i Statens pensjonskasse. Stillingen forutsetter godkjent sikkerhetsklarering eller at slik kan gis.

Etaten tilstreber likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper av nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Søk stilling via link på denne siden

Kontaktpersoner:

Ing-Cristine Ericson

mob: +47 93016216


Vis flere stillinger: