Salgsansvarlig, Telecom

Infratek er et ledende nordisk konsern innen bygging, drifting og sikring av kritisk infrastruktur. Konsernet leverer et bredt spekter av tjenester innen strømforsyning, jernbanesystemer, fibernett, fjernvarme, belysning og tekniske høysikkerhetsløsninger. Infratek har 1700 ansatte i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og omsetning i 2013 på NOK 2,95 milliarder. Les mer på www.infratek.no.

FirmaMercuri Urval for Infratek
FylkeOslo
Søknadsfrist11.05.2014

Infratek har som en ansvarlig samfunnsaktør et stort fokus på innovasjon innen miljøvennlig infrastruktur. Gjennom kompromissløst kvalitetsfokus har vi opparbeidet en sterk posisjon i markedet innen teknisk infrastruktur, og skal nå styrke vår telecom-avdeling med en salgsansvarlig.

Som Salgsansvarlig for telecom vil du ha ansvar for vår nasjonale markedssatsning innen telecom, spesielt mot fiberutbyggere. Du vil ha hovedansvaret for å utvikle vår proaktive salgsfunksjon, og arbeide med å opparbeide og utvikle rammeavtaler med viktige kunder vil være sentralt.

Vi søker deg som er god til å bygge nettverk og utvikle strategiske kundeforhold, og du har gjerne en gründer i magen. Du har god innsikt i telecombransjen og forstår både bransjespråket og markedsdriverne. Du har minst 5 års salgserfaring B2B innen telecom, og kan vise til gode resultater med både salg og strategisk tankegang.

Vi tilbyr en nyopprettet stilling med bredt nedslagsfelt og stor påvirkningsmulighet. Du blir en del av et arbeidsmiljø med fokus på trivsel og sikkerhet, hvor du vil påvirke vår fremtidige utvikling, både strategisk og operativt. Du får gode muligheter for personlig og karrieremessig utvikling i et selskap med solid renommé. Arbeidssted er Oslo.

For spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Veronica Larsen tlf. 975 59 027 eller Sigurd Beidel tlf. 975 59 020. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 11. mai 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: