Daglig leder

Ing. B. Habberstad AS er Oslo-områdets ledende firma innen injeksjon og vanntetting. Med femten engasjerte og dyktige medarbeidere jobber vi hver dag med å løse oppgaver for alle de store entreprenørene på Østlandet. Våre to gründere er i ferd med å pensjoneres, og ønsker å finne arvtagere til videre utvikling av bedriften.

Ing. B. Habberstad AS ble grunnlagt i 1990. Fra å være en bred servicetilbyder for bygg- og anleggsbransjen, har vi med årene spisset oss mer og mer mot vanntetting av betongkonstruksjoner. I 1992 søkte vi patent på en «waterstop», som ble et kommersielt produkt i 1996. Dette ble godt mottatt og førte oss til utfordrende oppgaver. Vi fikk ansvaret for store oppgaver som Ny Opera i Oslo, Forsvarets overkommando på Akershus og «Barcode-byggene». Vi har i tillegg utført injeksjonsarbeider i de fleste byggene på Tjuvholmen, Sørenga, Nydalen, Skøyen og Karenslyst. Mer spesielle oppdrag har vært Hardangerbrua, Melkøya, og Kilden i Kristiansand. Vi er lokalisert i Oslo, men opererer i hele landet etter behov.

FirmaIng. B. Habberstad
FylkeOslo
StedFornebu/Oslo
Søknadsfrist01.06.2014

Ønsker du å få muligheten til å drive et fremgangsrikt selskap innen vanntetting av betongkonstruksjoner, med muligheter for medeierskap?

Arbeidsoppgaver og ansvar 

Som selskapets fremtidige daglig leder vil du være en viktig del av selskapets daglige drift og vekst. Du kommer blant annet til å: 

• Jobbe aktivt med å pleie kontakt med eksisterende kunder og finne nye kunder. 

• Være en pådriver for å holde høy kvalitet på hva vi leverer.

• Sørge for at våre ansatte trives og har inspirerende og sikre arbeidsforhold. 

• Overta ledelsen av selskapet og fastlegge veien videre sammen med styret og øvrige medarbeidere.

Vi tilbyr deg 

• Muligheter til å utvikle en bedrift til å forbedre allerede vel fungerende prosesser samt å satse på nye områder som du har en klar strategi og tro på. 

• Betingelser som er i tråd med ansvaret du tar og resultater du skaper og du får muligheter til medeierskap.

Vi søker deg som 

• Vi er ute etter en medarbeider med evne til å organisere, ha overblikk og begeistre. Kunnskaper om vanntetting er godt forankret i bedriften, så du vil få god faglig støtte. 

• Vi ser gjerne at du har noen års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, enten det er som håndverker eller som ingeniør. • Snakker og skriver norsk, men er også komfortabel med å benytte engelsk i jobbsammenheng. 

Som person er du en praktiker og ser muligheter der andre ikke gjør det. Du er en naturlig problemløser. Du er strukturert og har sans for økonomi. Samtidig drives du av å ha mye å gjøre og ønsker en arbeidsplass der tempoet er høyt og dagene går fort. Det er ikke tvil om at du har evnen til å få andre med deg og skaper ofte engasje- ment rundt det du interesserer deg for.

Søknadsfrist: 1. juni 2014 - aanstad@ibh.no 

Informasjon om selskapet, se www.ibh.no 

Informasjon om stillingen, kontakt Ivar Aanstad 90031696

Vis flere stillinger: