Overingeniør kontraktskoordinering/rådgiving

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist10.05.2014

Statens vegvesen Region øst har mange utfordrende utbyggingsprosjekter under planlegging og venter stor aktivitet framover. God kvalitet på prosjektene våre forutsetter gode oppdragsbeskrivelser og kontrakter. Er du den som kan hjelpe oss med dette?

Stillingen er knyttet til Strategi-, veg og transportavdelingen, Byggherreseksjonen, som blant annet har ansvar for rådgivning, koordinering og styringsstøtte for hele byggherreområdet (utbygging, drift og vedlikehold) i Statens vegvesen Region øst.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi (helst erfaren) kontraktsingeniør, som i nært samarbeid to kollegaer har ansvaret for å kvalitetssikre alle konkurransegrunnlag for utbyggingskontrakter før disse konkurranseutsettes. Videre vil opplæring av byggherrepersonell, rådgivning til utbyggingsprosjektene om kontraktsutforming og saksbehandling innenfor seksjonens ansvarsområde være sentrale arbeidsoppgaver.

Avhengig av erfaring og kompetanse kan også kvalitetssikring av kostnadsoverslag, kontraktsutvikling og/eller rådgivning innen teknisk kvalitet være aktuelle arbeidsoppgaver.

Kontorsted er fortrinnsvis Lillehammer, alternativt Hamar.

Kvalifikasjoner

Det er en forutsetning at du har minimum 3-åring relevant utdanning fra universitet eller høgskole, og arbeidserfaring fra entreprenør- eller byggherresiden. Omfattende og relevant erfaring innenfor aktuelle fagområder kan kompensere for manglende formell utdanning.

Stillingen krever at du:

  • har gode samarbeidsevner og er resultatorientert
  • er systematisk og har interesse for detaljer
  • evner å ta ansvar og å arbeide selvstendig
  • har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner

Vi ser også gjerne at du har erfaring med kalkulasjon av kontrakter. Førerkort klasse B.

Vi kan tilby

  • krevende og engasjerende arbeidsoppgaver som gir deg faglige og personlige utviklingsmuligheter
  • mange forventningsfulle og hyggelige kollegaer i et trivelig arbeidsmiljø
  • fleksibel arbeidstid
  • muligheter for etter- og videreutdanning
  • medlemskap med gunstige pensjons- forsikrings- og låneordninger i Statens Pensjonskasse

Vi tilbyr lønn etter nærmere avtale i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker derfor medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten er vi en IA-bedrift og arbeider aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få hos seksjonssjef Alfred Gullord på tlf 47769720.

Søk via link på denne side

Vis flere stillinger: