Coop Obs! Bygg åpent hele døgnet

Byggvarekjeden Coop Obs! Bygg på Alnabru i Oslo skal holde åpent hele døgnet, fra påske til september.

I høysesongen ønsker byggvarehuset å gi kundene mulighet til å handle når de selv ønsker det.

Ronald Lilleberg Karlsen, vise adm. dir i Coop Øst, er fornøyd med å tilby døgnåpen byggvarebutikk

– Først og fremst gjør vi dette fordi vi uansett trenger folk til å jobbe om natten for rydde unna de store partiene med varer som ankommer kontinuerlig. Vi tenkte vi kunne slå to fluer i et smekk, og samtidig holde åpent for de kundene som ønsker det. Samfunnet er i endring hele tiden, og stadig flere jobber på andre tider av døgnet enn dagtid. Derfor ønsker vi å gjøre det litt lettere for folk å handle byggvarer, uansett når på døgnet det passer for dem, sier Ronald Lilleberg Karlsen, vise adm. dir i Coop Øst.

I november i fjor åpnet både Coop Obs! Hypermarked og Coop Obs! Bygg i de gamle lokalene til Smart Club på Alnabru. Det var starten på en offensiv byggsatsing fra Coop i Oslo-området.

Første halvår i 2013 var tregt for hele byggmarkedet, men nå peker alle piler oppover igjen. Coop Obs! Bygg hadde en økning i veksten på 11,7 prosent for årets to første måneder, noe som er dobbelt så høyt som markedet for øvrig, som har en økning på 5,8 prosent. I mars hadde Coop Obs! Bygg en vekst totalt på hele 47 prosent.