Distriktsansvarlig Salg Industrial Cranes

Konecranes er markedsledende innen kranservice med salg av traverskraner og annet løfteutstyr til mange forskjellige bransjer over hele verden. Uansett kundens behov, er Konecranes filosofi­ alltid å levere løfteutstyr og kranservice som øker bedriftens produktivitet. I 2013 utgjorde konsernets omsetning EUR 2100 millioner og vi har 12 100 medarbeidere på mer enn 600 steder i 48 land.

FirmaMercuri Urval for Kone Cranes
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.04.2014

«Not just lifting things, but entire businesses»

Vi har en svært stabil kundemasse, men ønsker å posisjonere oss ytterligere og ta markedsandeler. Som Distriktsansvarlig Salg Industrial Cranes vil du jobbe målrettet med salgs- og markedsarbeid mot ledere og beslutningstakere i mange forskjellige industrier med store og mindre bedrifter. Som Distriktsansvarlig vil du samarbeide med avdelingsledere på Vestlandet og Østlandet. Du vil ha base i Bergen, eventuelt Stavanger, men har hele Norge som ditt marked. Stillingen krever utstrakt reisevirksomhet.

For å lykkes må du ha en sterk drivkraft, være energisk og utholdende, med en systematisk og strukturert tilnærming til salg. Du er komfortabel med å jobbe mot ulike bransjer, med både store og små selskaper, og møte beslutningstakere på ulike nivåer. Du må kunne håndtere salgsprosessen fra start til slutt, og trives med å bygge langsiktige relasjoner. Du bør ha minimum 3 års erfaring innen tekniske stillinger, eller salgserfaring mot industri eller olje og gass. Høyere utdanning er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter i et globalt selskap, korte beslutningslinjer, og stor grad av selvstendighet i stillingen. Stillingen rapporterer til Jonas Sjöberg, Industrial Cranes Manager.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Andreas de Lange tlf. 975 59 056 eller Tarald Eik Mong tlf. 975 59 054. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest 30. april 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles kon­fidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk her

Vis flere stillinger: