Regionsjef Odd Gabrielsen i Nordan har akkurat mottatt prisen som «Årets leverandør» fra Idéhusgruppens daglige leder Pål By (til høyre). Salgskonsulent Robert Withbro (fra venstre) fra NorDan og teknisk leder Ole Martin Østby fra Idéhus. Foto: Idéhus

Prisdryss hos Idéhus

Idéhus Ålesund og daglig leder Roger Longva Olsen, ble hedret med prisen «Årets forhandler» under Idéhusgruppens årsmøte på Leangkollen i Asker.

Det skriver Idéhus i en pressemelding fredag.

I begrunnelsen for Idéhus Ålesunds pristildelelse ble det vist til at forhandleren for noen år siden bestemte seg for å gå inn for Idéhus-konseptet.

Siden har så vel omsetning som resultatgrad økt betydelig, heter det i pressemeldingen.

«Lojalitetsprisen» gikk til Idéhus Østfoldbygg på Mysen og daglig leder Kjetil Krog. Dette er, ifølge pressemeldingen, en forhandler som rendyrker Idéhuskonseptet, følger kjedens profil til punkt og prikke, og som har økt sin bruk av kjedens innkjøpsavtaler kraftig.

NorDan fikk prisen «Årets leverandør», og ble i begrunnelsen karakterisert som en stabil og trofast leverandør og samarbeidspartner.

I sin statusrapport til årsmøtet, kunne Idehusgruppens daglige leder og hovedeier Pål By opplyse at kjeden hadde en vekst i antall igangsatte bolighus på 54 prosent fra 2012 til 2013.

Årsmøtet forrige helg samlet, ifølge pressemeldingen fra Idéhus, 109 forhandlere og leverandører med ledsagere. Foruten selve årsmøtet, sto også en minimesse med 17 leverandører på programmet.