Avdelingsleder veg

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.


FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist12.05.2014

Region Øst skal styrke seg innenfor veg/ konstruksjoner og bane/ sikkerhet, og søker kompetente og drivende senior-medarbeidere til teamene både i Oslo, Drammen, Tønsberg og Skedsmokorset. Rambøll har stor ordreinngang og mange utfordrende, spennende og store prosjekter. Det er derfor også aktuelt å vurdere nye medarbeidere til andre fagområder og regioner. Ta kontakt med våre rådgivere i Headvisor om dette.

Foruten å sikre riktig bemanning på avdelingens oppdrag og sikre oppdragsgjennomføringen, skal avdelingsleder kvalifisere medarbeidere for ansvar og oppgaver, planlegge den enkeltes utvikling samt FoU- virksomhet på avdelingen. Videre skal avdelingsleder sikre deltakelse i opplærings-aktiviteter, være ansvarlig for kvalitetssystemet og initiere og lede forbedringsprosesser når det gjelder produktivitet, markedsbearbeiding og ledelse. Avdelingsleder rapporterer til divisjonsleder, og er medlem av ledergruppen i divisjonen.

Aktuelle kandidater har betydelig veg-faglig erfaring, gjerne fra konsulent/ rådgivningsvirksomhet. Videre forutsetter vi god ledererfaring, dokumenterte resultat og høyere teknisk utdanning helst på master-nivå.

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med dyktige kolleger for Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy (interne og eksterne kurs).

For nærmere informasjon om stillingen kontakt divisjonsleder Svein- Ove Pettersen, på tlf 93243065, eller vår rådgiver Per Inge Hjertaker hos Headvisor, tlf. 91729682. Søknad og CV sendes snarest og senest 12. mai via den aktuelle stilling på www.headvisor.no

Vis flere stillinger: