Se byggenæringens nett-sprell

Komiske uhell, latterlige konstruksjonsfeil og populærkulturell HMS-prat. Det er snart ferie i Byggeindustrien, og vi har tatt en titt på den morsomme siden av useriøse bransjeaktører.

Byggeindustrien kunne i går dele denne videoen med sine venner på Facebook.

På den svenske Facebook-siden Fruktansvärt dåligt hantverk kan man se en rekke komiske byggrelaterte tabber.

Siste dag før påskeferien har vi tatt en titt på hva videonettstedet Youtube har å by på av morsomheter fra byggeplassen.

I videoen over kan du se en rekke temmelig useriøse bygningsarbeidere ha en dårlig dag på jobb.

I denne videoen, som egentlig ser litt regissert ut, viser man at sjefen ikke alltid er den mannen på byggeplassen som har best kontroll og øynene på ballen.

Her er en Youtube-video satt sammen av en rekke bilder av resultatet av dårlig byggearbeid. For et mer nasjonalt eksempel, kan vi se tilbake på en Byggeindustrien-sak fra august i fjor, da en rørlegger dreit seg ut da han skiftet ut en lekk do.

Selv om man ikke har gjort noen innsats for å holde seg oppdatert på dagens popmusikk, har det vært vanskelig å unnslippe den internasjonale landeplagen «Wrecking Ball» av amerikaneren Miley Cyrus. Selve sangen har fått mindre oppmerksomhet enn musikkvideoen, hvor den 21 år gamle artisten rir naken på ei rivningskule.

I denne sketsjen reagerer tre bygningsarbeidere på den åpenbare HMS-svikten i Cyrus’s opptreden og manglende sikkerhetsutstyr på en aktiv rivetomt.

I denne Byggeindustrien-saken kan du se hvordan man heller bør gå frem med rivningen.