Glassmontør

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er en passe stor glassmester i Oslo. Firmaet kjennetegnes med solid økonomi, meget godt arbeidsmiljø og hyggelige ledere. De gleder seg over stor økning i oppdragsmengde med mange nye kunder. De tilbyr spesialløsninger og ellers er det kunder innen næringsbygg og privatboliger. For å sikre gjennomføringen av alle de nye oppgavene, trenger de nå hvertfall en ny medarbeider. Det er naturlig nok mye kundekontakt, så det er absolutt krav til gode norskkunnskaper. Førerkort for bil er også forutsetning.

Arbeidsoppgaver:

- service, reparasjon og skifte av glass

Kvalifikasjoner:

- relevant erfaring

- selvstendig og kvalitetsbevisst

- serviceinnstilt og omgjengelig

- teknisk forståelse og interesse

- vet hva kundeservice er og viser det i praksis

- behersker norsk eller svensk

- har førerkort kl. B

Vi tilbyr:

- meget godt arbeidsmiljø

- sikker jobb i et solid firma

- konkurransedyktige betingelser

- personlig utvikling

Vi ønsker din søknad snarest mulig. Har du spørsmål, ring Erik T. Merum i Rett Bemanning, tlf 41 678 670. Søknader sendes etm@rettbemanning.no og blir løpende behandlet.

Vis flere stillinger: