Teknisk tegner (DAK), to års engasjement

Opplysningsvesenets fond (Ovf) en av landets største grunneiere, og eier prestegårder og til sammen ca. 430 presteboliger samt betydelige arealer og finanskapital. Fondets virksomhet omfatter også forretningsområdene tomtefeste, kraft, jordbruk, skog og utmark, eiendomsutvikling og næringseiendom.

Fondet forvaltes av Forvaltningsorganet for Opplysningsvesenets fond som har ca. 60 ansatte, samt ansatte i datterselskapene. Vi holder til i Oslo sentrum.

FirmaOVF - Opplysningsvesenets fond
FylkeOslo
Søknadsfrist28.04.2014

Teknisk tegner (DAK), to års engasjement

med mulighet for forlengelse

Til bygningsseksjonen søker vi etter teknisk tegner/DAK-operatør til oppmåling, opptegning og arkivering av bygningstekniske tegninger av våre presteboliger. Det må påregnes noe reisevirksomhet i forbindelse med oppmålingsarbeid. Det kan også bli aktuelt å bistå med plotting, redigering og visualisering av eiendomsprosjekter.

Vi søker en kandidat med god kjennskap til ArchiCAd eller Revit, og det er en fordel med noe erfaring fra GIS-systemer og byggtekniske tegninger. Du må ha god generell IT-kompetanse, vi bruker bl.a. MS Office og arkivsystemet Websak.

Den rette kandidaten har relevant erfaring og dokumentert faglig soliditet.

Personlige egenskaper

Vår nye kollega har stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner, godt humør og er nøyaktig, fleksibel og opptatt av å fullføre oppgaver. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

- et spennende fagmiljø med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

- fleksibel arbeidstid og sommertid

- medlemskap i Statens Pensjonskasse

- Ovf er en IA-bedrift

- lønn i stillingskode 1434 rådgiver / 1364 seniorrådgiver

Fondet har som mål å oppnå en balansert sammensetning når det gjelder alder, kjønn, nasjonal og etnisk bakgrunn. Kvinner oppfordres til å søke.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten.

Kontaktpersoner: Leder Bygningsseksjonen Trond Sundby tlf. 23 08 14 84/916 39 533, avdelingsdirektør Bernt Aas tlf. 23 08 15 10.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes på epost til ovf@vf.no, evt. med post til Opplysningsvesenets fond, Postboks 535 Sentrum, 0105 Oslo.

Vis flere stillinger: