Multiconsult søker Arealplanlegger - Trondheim

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Vi er i Trondheim ca. 160 medarbeidere som holder til i trivelige lokaler i Sluppenveien. I juni 2014 flytter vi inn i helt nye lokaler på Sluppen. Kontoret representerer hovedkontor for region Midt som også har kontorer i Steinkjer, Ålesund og Mo i Rana. Trondheimskontoret er organisert i 5 avdelinger; Samferdsel & Infrastruktur, Geofag, Bygg & Eiendom, Industri, olje og gass, samt Energi. Avdeling Samferdsel & Infrastruktur har ca 35 ansatte, og har fagseksjoner for Arealplan og landskap, Samferdsel og VAR.

FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist12.05.2014

Seksjon Arealplan og landskap består i dag av fire landskapsarkitekter, en sivilarkitekt og en arealplanlegger.

Vi ønsker å øke vår kompetanse og kapasitet spesielt innenfor arealplan og utredning, og søker en dyktig og selvstendig person med et stort faglig engasjement som liker å jobbe i tverrfaglige team i et stort og variert fagmiljø. For å styrke vår faglige sammensetning søker vi en person med noen års erfaring som kan ta ansvar og disiplinledelse innenfor ulike areal- og utredningsoppgaver og som har erfaring fra offentlig eller privat virksomhet. Søkere med mindre erfaring vil også bli tatt med i betraktningen.

Våre arbeidsoppgaver omfatter ulike typer arealplanlegging som konseptvalgutredninger, kommuneplaner, kommunedelplaner, reguleringsplaner og ulike typer arealanalyser, mulighetsstudier og konsesjonssøknader. Vi har de siste årene hatt mange store og omfattende oppgaver innenfor ulike typer konsekvensutredninger, spesielt innenfor vegsektoren. Vi ønsker medarbeidere som er villige til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og som trives med å jobbe med kunder i en utfordrende hverdag.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdannet som arealplanlegger/sivilarkitekt/landskapsarkitekt (master) fra universitet eller tilsvarende
  • Erfaring med ulike typer arealplan- og utredningsarbeid på flere plannivå
  • Kunnskaper i bruk av AutoCad/NovaPoint/Arealmodul
  • Kreativ, effektiv og løsningsorientert
  • God skriftlig fremstillingsevne
  • Gode samarbeidsevner

Multiconsult tilbyr

  • Personlig og faglig utvikling i samarbeid med øvrige kollegaer
  • Moderne og funksjonelle kontorlokaler med gode parkeringsforhold og god kollektivdekning
  • Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre avdelinger/regioner
  • 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
  • Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø

Er dette en stilling som fanger din interesse?

Da vil vi oppfordre deg til å oversende en søknad. For å søke på stillingen, registrer deg i vår rekrutteringsdatabase og legg ved CV og karakterutskrifter.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Dag Ove Tinmannsvik på 73 10 62 50 / 91 11 67 19 eller seksjonsleder Arealplan og Landkskap, Torunn Spets Storhov på 73 10 62 95 / 41 63 32 29.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: