Multiconsult søker Landskapsarkitekt - Trondheim

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Vi er i Trondheim ca. 160 medarbeidere som holder til i trivelige lokaler i Sluppenveien. I juni 2014 flytter vi inn i helt nye lokaler på Sluppen. Kontoret representerer hovedkontor for region Midt som også har kontorer i Steinkjer, Ålesund og Mo i Rana. Trondheimskontoret er organisert i 5 avdelinger; Samferdsel & Infrastruktur, Geofag, Bygg & Eiendom, Industri, olje og gass, samt Energi. Avdeling Samferdsel & Infrastruktur har ca 35 ansatte, og har fagseksjoner for Arealplan og landskap, Samferdsel og VAR.

FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist12.05.2014

Seksjon Arealplan og landskap består i dag av fire landskapsarkitekter, en sivilarkitekt og en arealplanlegger.

Vi ønsker å øke vår kompetanse og kapasitet spesielt innenfor landskapsarkitektur og formgivning og søker en kreativ person med faglig engasjement, sans for praktiske løsninger og som liker å jobbe i tverrfaglige team i et stort og variert fagmiljø. For å styrke vår faglige sammensetning søker vi i hovedsak en landskapsarkitekt med noen års erfaring som kan ta ansvar og disiplinledelse i oppdrag og som har praksis fra offentlig eller privat virksomhet. Nyutdannede landskapsarkitekter eller søkere med noe erfaring vil også bli tatt i betraktning.

Våre arbeidsoppgaver omfatter varierte landskaps- og arealplanoppgaver på alle plannivå. Spesielt kan nevnes utvikling av urbane miljøer, by- og tettstedsutvikling og små og store samferdselsanlegg, ulike typer grøntanlegg som parker, friområder, barnehager, skoler og kirkegårder. Vi utfører også omfattende oppgaver innenfor konsekvensutredninger, landskapsanalyser og mulighetsstudier. Vi deltar i alle faser av prosjektene fra idèkonsept, analysefase, regulering til detaljprosjektering, anbud og byggeplassoppfølging. I tillegg deltar vi jevnlig i ulike typer konkurranseprosjekt.

Vi ønsker medarbeidere som er villige til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og som trives med å jobbe med kunder i en utfordrende hverdag.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdannet som landskapsarkitekt (master) fra universitet eller tilsvarende
  • Gode kunnskaper i bruk av AutoCad/NovaPoint
  • Erfaring med illustrasjonsarbeid og 3D-visualisering
  • Kreativ og løsningsorientert
  • God skriftlig fremstillingsevne
  • Gode samarbeidsevner

Multiconsult tilbyr

  • Personlig og faglig utvikling i samarbeid med øvrige kollegaer
  • Moderne og funksjonelle kontorlokaler med gode parkeringsforhold og god kollektivdekning
  • Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre avdelinger/regioner 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
  • Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø

Er dette en stilling som fanger din interesse?

Da vil vi oppfordre deg til å oversende en søknad. For å søke på stillingen, registrer deg i vår rekrutteringsdatabase og legg ved CV og karakterutskrifter.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Dag Ove Tinmannsvik på 73 10 62 50 / 91 11 67 19 eller seksjonsleder Arealplan og Landskap Torunn Spets Storhov på 73 10 62 95 / 41 63 32 29.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: