Kontrollingeniør/byggherrestøtte - Alta

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeFinnmark
StedAlta
Søknadsfrist30.04.2014

Er du vår nye kollega? Vi søker kontrollingeniør/byggherrestøtte til Statens vegvesen Region nord. Stillingen er knyttet til drift og vedlikeholds seksjonen ved vegavdeling Finnmark, og har kontorsted Alta.

Ditt hovedansvarsområde vil være oppfølging av kontrakter innen drift og vedlikehold av vegnettet. Oppfølgingen utføres gjennom stikkprøvekontroller, registreringer, friksjonsmålinger ved bruk av elektronisk utstyr og utarbeidelse av kontrollplaner. Andre administrative forvaltningsoppgaver vil bli tillagt stillingen.

Vi vil vektlegge relevant erfaring og kompetanse innen fagområdet, samt evnen til god kommunikasjon og samhandling både internt og eksternt. Det er ønskelig at du bidrar med initiativ og engasjement i arbeidshverdagen og er bevisst verdien av profesjonell atferd overfor kollegaer, entreprenører og brukere av vegnettet.

Vi tilbyr ansettelse i en stor og spennende kompetanseorganisasjon, der du vil få gode muligheter for faglig utvikling. Arbeidsoppgavene er utfordrende og kontorlokalene er moderne og har gode teknologiske verktøy/utstyr. Du vil selvsagt ta del i en gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse og vil kunne få en fleksibel arbeidstidsordning. For arbeidstakere bosatt i Nord-Troms og Finnmark er det gunstige skattefordeler og nedskrivingsordning i Lånekassen. Vilkårene gjelder så lenge inntil sentrale myndigheter bestemmer noe annet. Lønn avtales nærmere i henhold til etatens lønnspolitikk. Ved tjenestereiser utbetales godtgjørelse etter statens regulativ.

Kvalifikasjonskrav og ønsket bakgrunn:

Utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, eller annen relevant utdanning, og gode personlige forutsetninger for stillingen kan kravet til utdanning fravikes. Førerkort kl. B

Stillingen har en prøvetid på 6 måneder.

Flere opplysninger om stillingen kan fås hos seksjonsleder Tor Inge Hellander, tlf 91 24 88 84 eller e-post tor.hellander@vegvesen.no

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres spesielt til å søke stillingen.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad med CV elektronisk via link på denne siden .

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Vis flere stillinger: