Ledelse og oppfølging av utbyggingsprosjekter på veg i Østlandsområdet

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
StedOslo evt Lillestrøm
Søknadsfrist23.04.2014

Dyktige medarbeidere søkes til flere faste stillinger!

Vi ser helst at du har ingeniørbakgrunn, men er først og fremst på jakt etter velkvalifiserte personer med kyndig kompetanse innen ledelse, kontroll og oppfølging av ulike utbyggingsprosjekter på veg.

Vi søker deg med kompetansen i orden enten den er av formell og/eller praktisk karakter.

Utbyggingsseksjonene i vegavdeling Akershus er byggherre for flere typer av vegutbyggingsprosjekter i området. Størrelsen på disse kan variere, men alle er knyttet til avdelingenes utbyggingsoppgaver innenfor trafikksikkerhet, gang- og sykkelveier eller miljø og kollektivtrafikk. Prosjektene er lokalisert i Asker og Bærum, Oslo, Folloregionen og på Romerike.

Vi søker medarbeidere innen byggeledelse, samt innen oppfølging og kontroll av prosjekter.

Arbeidsoppgaver

Byggeledelse:

Byggeleder har det daglige ansvaret for å styre gjennomføringen av avtaler/kontrakter på vegne av Statens vegvesen som byggherre. Dette innebærer oppgaver knyttet til bl.a.:

- Styre eksterne konsulenter under utarbeidelse av byggeplaner og konkurransegrunnlag, samt i byggefasen

- Inngå kontrakter med eksterne konsulenter og entreprenører.

- Styre entreprenører i byggefasen.

- Ha ansvar for fremdrift, kvalitet og økonomi i prosjektene.

- Utarbeide kvalitets- og HMS-planer.

- Kvalitetsoppfølging av byggearbeider, stikkprøvekontroll og HMS-oppfølging.

- Utarbeide sluttrapporter for prosjektet.

- Delta i interne samarbeids-/prosjekt- og arbeidsgrupper.

Oppfølging og kontroll:

Medarbeiderne her vil stort sett ha oppgaver knyttet til deltakelse i planutarbeidelse, deltakelse i byggemøter, oppfølging og kontroll av kvaliteten på utført arbeid, samt oppfølging og kontroll av HMS-arbeidet i prosjektene.

Kvalifikasjoner

Vi ser gjerne at du har 3-årig utdannelse fra universitet eller høgskole, med relevant fagkrets. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan imidlertid kompensere for manglende formell utdanning; vi søker m.a.o. deg med kompetansen i orden enten den er av formell og/eller praktisk karakter.

Forøvrig vektlegges:

- God skriftlig og muntlig formuleringsevne.

- Selvstendighet og initiativ, samt resultatorientering.

- God samarbeids- og gjennomføringskompetanse.

- Datakunnskaper.

Arbeidssted

For prosjekter på Romerike vil kontorstedet være Brøtergata 1 i Lillestrøm sentrum. For prosjekter i Asker og Bærum, Oslo og Folloregionen vil kontorplassen være i Østensjøveien 32 i Oslo.

Vennligst angi hvilket av disse kontorstedene du søker deg til.

Noe reisevirksomhet må påregnes. Førerrett klasse B vil derfor være nødvendig - og det hadde vært hensiktsmessig om du disponerer bil.

Lønn

Stillingene avlønnes i henhold til etatens lønnspolitikk. For stillinger innen byggeledelse vil avlønning kunne variere fra ca. kr. 500.000,- pr. år, til (for de aller best kvalifiserte) opp mot ca. kr. 600.000,-.

For stillinger innen kontroll/oppfølging vil tilsvarende intervaller kunne ligge i spennet fra ca. kr. 400.000,- til opp mot ca. kr. 470.000,-. Det gjøres lovfestet trekk med 2 % til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

En god arbeidsplass

Statens vegvesen er en arbeidsgiver som setter trygghet og forutsigbarhet høyt. Vi har et klart og tydelig regelverk som sikrer medarbeidernes rettigheter, og vi legger stor vekt på at du skal vite hva som kreves av deg i hverdagen.

Vi vil du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte, og du får tilgang til velferdsordninger og goder som er viktige i den livssituasjon du er i. Blant disse er fleksibel arbeidstid, mulighet til å bruke etatens hytter, trening i arbeidstiden samt et generelt godt og formålstjenlig velferds- og permisjonsregelverk.

Du får også gunstige pensjons- og lånerettigheter i Statens Pensjonskasse.

Les om oss på hjemmesidene til Statens vegvesen; www.vegvesen.no

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider også aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Søk stilling her

Spørsmål om stillingen?

Bjørn Kåre Steinset

Telefon

66 93 64 23

Mobil

906 07 426

Egil Svee

Mobil

976 39 360


Vis flere stillinger: