Administrerende Direktør

RENAS er landets ledende returselskap for elektrisk og elektronisk avfall (EE-avfall) med 190 innsamlere og 15 behandlingsanlegg over hele landet. RENAS samler årlig inn nærmere 60 000 tonn EE-avfall og ivaretar innsamlingsansvaret til 2 900 produsenter og importører av EE-produkter. RENAS er en non profit-organisasjon, eid av Elektroforeningen (EFO) og bransjeforeningen Elektro og Energi. Vi arbeider for at ingen miljøgifter skal komme på avveie. www.renas.no.

FirmaRENAS via Visindi Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist21.04.2014

Norges ledende returselskap for elektrisk og elektronisk avfall

RENAS leder Norges viktigste apparat for innsamling av elektrotekniske produkter som inneholder miljøgifter. Selskapet har særlig fokus på produkter som inneholder miljøgifter, og riktig behandling av disse. Til å lede og utvikle selskapet i tråd med stor forventet vekst, søker vi etterfølger til dagens mangeårige leder som går av med pensjon til høsten.

Vår nye direktør må ha god forståelse for bransjen og dens viktigste premissgivere. Kandidater med høyere akademisk utdanning og erfaring med myndighetskontakt og ledelse av større driftsorganisasjon vil bli prioritert. Vi legger vekt på gode kommunikasjonsevner, god strategisk forståelse og genuint engasjement og ønske om å gjøre en forskjell innen miljøarbeidet i Norge.

Stillingen rapporterer til RENAS’ styre. Arbeidssted er Oslo. Noe reising i Norge må påregnes.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Bjørn-Osvald Skandsen, tlf. 468 47 066 eller Martin Halvorsen, tlf. 913 84 729. Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

http://visindi.no/jobbsoknad/2009/nb/


søk

Vis flere stillinger: