Distriktssjef – Buskerud, Vestfold og Telemark

Porsgrund Bad AS er i dag en del av den multinasjonale Sanitec Gruppen, en ledende, multi-brand-produsent av baderomsporselen, dusj, badekar og baderomsmøbler. Sanitec er representert lokalt gjennom kjente merkevarer som har sterk posisjon og dype røtter i baderomsmarkedet.

Porsgrund Bad er kjent som en tidligere del av Porsgrunds Porselænsfabrik, og drar nytte av årelang erfaring fra norsk porselensproduskjon samtidig som vi i dag får tilført kompetanse fra våre nordiske søsterbedrifter. Porsgrund Bad AS representerer i dag to sterke merkevarer i norsk VVS-bransje; Ifö og Porsgrund, og består av ca. 40 motiverte medarbeidere. Vi samarbeider tett med våre kunder for å markedsføre og selge moderne, smarte og fleksible baderomsløsninger av høy kvalitet tilpasset det norske markedet.

FirmaMercuri Urval for Porsgrund Bad
FylkeFlere fylker
Stedetter avtale
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en medarbeider som kan være med på å fortsette den positive utviklingen i distriktet. Du vil inngå i vårt Team Rørlegger og Prosjekt hvor du vil ha ansvar for salgsprosesser gjennom våre forhandlere og grossister i eget distrikt, samt opprette og utvikle kontakten med de beskrivende ledd. Du vil rapportere til Team Leder.

Vi søker deg som er aktiv, har minimum 2 års salgserfaring, helst fra B2B og trives med å reise i ditt distrikt.

Som person er du selvstendig, resultatorientert, relasjonsskapende og entusiastisk. Du trives i kontakt med kunder, har et sterkt salgsinstinkt og evner å kombinere dette med en analytisk tilnærming. Du motiveres av å oppnå resultater, er fleksibel, trives med å ta ansvar og beslutninger i en hektisk arbeidshverdag. Du trives med å arbeide ut fra hjemmekontor.

Vi tilbyr en interessant og variert stilling i en spennende bedrift med gode utviklingsmuligheter.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Vibeke Knutsen Gramsett, tlf. 975 59 092 eller Ole K. Simensen, tlf. 975 59 087. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling