Key Account Manager til Norges ledende rørgrossist

Brødrene Dahl AS er Norges ledende rørgrossist og arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VA og INDUSTRI. Konsernet har 1.350 medarbeidere og en omsetning på over 6 milliarder kroner. Brødrene Dahl driver virksomhet på 72 steder i Norge og eier disse datterselskapene: Brødrene Dahl Romania, Brødrene Dahl Vietnam, Ventistål, Bergersen Flis, Ecoconsult og O. Berge. Brødrene Dahl er del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain, som har virksomhet de fleste steder i verden

FirmaTennebø & Partners for Brødrene Dahl
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

En meget spennende og utfordrende KAM-rolle hos den ledende rørgrossisten!

Vi søker en Key Account Manager til en meget spennende stilling rettet mot nasjonale kunder hos Brødrene Dahl.

Dette er en stilling for deg som setter kundetilfredshet i første rekke og er glad i kunder. Stillingen er en nyopprettet og skal styrke, utvikle og optimalisere vårt forhold til våre viktigste kunder.

Vi ser for oss at noen av dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å videreutvikle de gode relasjoner til kundene, samt skaffe nye kunder. Du bør være en utpreget nettverks- og relasjonsbygger både mot kunder og leverandører, samt innad mot innkjøps- og markedsavdelingen. Du har solid kompetanse på kontrakt- og prosjektsforhandlinger, samt erfaring fra kampanjer, analyser og optimalisering av prosesser.

Du er teniker, ingeniør eller lignende innenfor VVS, gjerne med rørleggerfaget som fundament. Har du erfaring som prosjektutvikler eller prosjektleder i tillegg, er dette et pluss. Du er vant med - og liker salg, forhandlinger og kalkulasjon.

Du kjenner bransjen vår godt.

Brødrene Dahl tilbyr deg en meget spennende stilling med god utviklingsmuligheter, store utfordringer, gode betingelser og alt som hører med en slik stilling. Du vil kunne styre arbeidsdagen selv.

Søk stillingen her

Hvis du syns dette virker spennende, men du har fortsatt noen spørsmål eller noen refleksjoner, ta kontakt med en av våre rådgivere i Tennebø & Partners:

Odd-Arne Krogstad

Partner

Odd-arne.krogstad@tennebo.no

90753484

Stein Tennebø

Partner

stein.tennebo@tennebo.no

92296615

Vis flere stillinger: