Branningeniør i Mjøsregionen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOppland
StedGjøvik eller Lillehammer
Søknadsfrist16.05.2014

Sweco Norge AS kan tilby stor faglig bredde og spisskompetanse innen brannteknisk rådgivning og prosjektering. For å innfri krav fra markedet bruker vi ressurser på å holde oss faglige oppdaterte, gjennom vårt nettverk mot nasjonale og internasjonale fagmiljøer. Sweco har Norges største fagmiljø innen brannteknisk rådgivning, med mer enn 60 ansatte. Vi har Ingeniører/sivilingeniører med utdannelse fra Haugesund, Stavanger, Trondheim, Lund, Maryland, Edinburgh, m.fl. Sweco Norge AS har etablerte gode fagmiljøer i Oslo, Bergen Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Porsgrunn.

Litt om oss

I regionen Hedmark og Oppland har vi kontorer på Gjøvik, Lillehammer og Hamar med 70 medarbeidere. Vi jobber med byggeteknikk, bruer, vann og miljø, areal og transport, byggeledelse/ prosjektledelse og elektro (tekniske installasjoner). Hovedtyngden av oppdragene ligger i Hamar - og Gjøvik- regionen, det vil være mulig med kontorplass etter ønske. Vi utfører brannprosjektering i nært samarbeid med våre kolleger i Oslo og Bergen.

Vi er i vekst og ønsker nå å knytte til oss medarbeidere med erfaring fra brannprosjektering. Vi søker hovedsakelig etter deg med minimum 3 års erfaring fra prosjektering eller annen erfaring som er relatert til brannteknisk rådgivning. Du er utdannet branningeniør eller sivilingeniør/master.

Som medarbeider i Sweco vil du få:

  • Faglige utfordringer innenfor forvaltning av regelverket, med fordypning innenfor analyser og beregninger
  • Arbeide sammen med et av markedets mest erfarne og dyktigste fagmiljøer
  • Et trygt, utviklende og inspirerende arbeidsmiljø
  • Samarbeid med internasjonale FoU miljøer
  • En personlig kompetanseutviklingsplanKonkurransedyktige betingelser

Din bakgrunn

  • Branningeniør eller Sivilingeniør helst med erfaring.
  • Vi ønsker oss en positiv person som klarer å skape gode mellommenneskelige relasjoner i byggeprosessen.
  • Du må kunne jobbe selvstendig, har gjerne erfaring fra entreprenør eller rådgivende ingeniør.
  • Både anleggsteknisk- og byggteknisk bakgrunn er av interesse. I tillegg bør du ha god skriftlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Søk stillingen her

Kontaktpersoner:

Kjell Erik Hageløkken

Gruppeleder

+47 93083008

Einar Rørvik

Regionleder

+47 93228992

Vis flere stillinger: