Branningeniør, Hamar-Gjøvik regionen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist16.05.2014

Sweco Norge AS kan tilby stor faglig bredde og spisskompetanse innen brannteknisk rådgivning og prosjektering. For å innfri krav fra markedet bruker vi ressurser på å holde oss faglige oppdaterte, gjennom vårt nettverk mot nasjonale og internasjonale fagmiljøer. Sweco har Norges største fagmiljø innen brannteknisk rådgivning, med mer enn 60 ansatte. Vi har Ingeniører/sivilingeniører med utdannelse fra Haugesund, Stavanger, Trondheim, Lund, Maryland, Edinburgh, m.fl. Sweco Norge AS har etablerte gode fagmiljøer i Oslo, Bergen Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Porsgrunn.

Litt om oss

I regionen Hedmark og Oppland har vi kontorer på Gjøvik, Lillehammer og Hamar med 70 medarbeidere. Vi jobber med byggeteknikk, bruer, vann og miljø, areal og transport, byggeledelse/ prosjektledelse og elektro (tekniske installasjoner). Hovedtyngden av oppdragene ligger i Hamar - og Gjøvik- regionen, det vil være mulig med kontorplass etter ønske. Vi utfører brannprosjektering i nært samarbeid med våre kolleger i Oslo og Bergen.

Vi er i vekst og ønsker nå å knytte til oss medarbeidere med erfaring fra brannprosjektering. Vi søker hovedsakelig etter deg med minimum 3 års erfaring fra prosjektering eller annen erfaring som er relatert til brannteknisk rådgivning. Du er utdannet branningeniør eller sivilingeniør/master.

Som medarbeider i Sweco vil du få:

  • Faglige utfordringer innenfor forvaltning av regelverket, med fordypning innenfor analyser og beregninger
  • Arbeide sammen med et av markedets mest erfarne og dyktigste fagmiljøer
  • Et trygt, utviklende og inspirerende arbeidsmiljø
  • Samarbeid med internasjonale FoU miljøer
  • En personlig kompetanseutviklingsplanKonkurransedyktige betingelser

Din bakgrunn

  • Branningeniør eller Sivilingeniør helst med erfaring.
  • Vi ønsker oss en positiv person som klarer å skape gode mellommenneskelige relasjoner i byggeprosessen.
  • Du må kunne jobbe selvstendig, har gjerne erfaring fra entreprenør eller rådgivende ingeniør.
  • Både anleggsteknisk- og byggteknisk bakgrunn er av interesse. I tillegg bør du ha god skriftlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Søk stillingen her

Kontaktpersoner:

Einar Rørvik

Regionleder

+47 93228992

Kjell Erik Hageløkken

Gruppeleder

+47 93083008

Vis flere stillinger: