Tertnes kjøper Mestas Bulder-post

Tertnes Holding Industri AS og Mesta AS har kommet til enighet om at Tertnes Holding Industri kjøper Mesta sin eierpost i maskin, utstyr og verksteds gruppen Bulder AS.

Bulder har operert som konsern i under et år og en ser allerede verdien av samkjøringen av selskapene Mesta Verksted, Motorsalg, Øverum Slitedeler og Yours Equipment i denne gruppen.

Mesta kommer fortsatt til å være en viktig samarbeidspartner til alle selskapene i Bulder for å kunne utvikle kjernevirksomheten sin innen drift og vedlikehold av vei og bane i Norge.

Mesta inngikk 1.mars i år en tre-årig rammeavtale med Bulder Verksted, denne avtalen er viktig og vil være et knytningspunkt mellom selskapene. –Jeg ser frem til et langt og godt samarbeid med Bulder selv om vi nå trekker oss ut fra eiersiden, sier adm. dir i Mesta Harald Rafdal.

Tertnes Holding Industri kommer til å fortsette utviklingen av Bulder selskapene for at de skal vokse og være en totalleverandør til anleggsbransjen. Bulder tilbyr landsdekkende verkstedtjenester og salg av maskiner, utstyr og deler fra store og anerkjente internasjonale leverandører. Blant merkenavnene finner vi Terex, Kato, Atlas og Rasco.

-Vi gleder oss til å se videreutviklingen av selskapet og fortsette samarbeidet med Bulder fra kundesiden, avslutter Rafdal.

-Vi har vist at vi har en landsdekkende verkstedkapasitet som tilfredsstiller selv en stor kunde som Mesta. Bulder kan også levere anleggsmaskiner og utstyr som kan følges opp med serviceavtaler og dette sikrer både store og små kunder høy oppe-tid på det de kjøper, kommenterer Jan Olav Jørgensen, styreleder i Tertnes Holding Industri.