Fagansvarlig Byggesak

Follohus Vest AS har siden 2003 etablert seg i markedet med en sterk merkevare. Follohus Vest bygger hus etter gode norske tradisjoner, legger vekt på kvalitet i hvert produkt og har utviklet egen huskatalog med 28 arkitekttegnede boliger.

Vi oppfyller menneskers drøm om kvalitetshus!

FirmaSalesJobs for Follohus Vest
FylkeBuskerud
StedLier
Søknadsfristsnarest

Inngangen på 2014 har gitt oss en meget god start på et spennende år og i denne vekstfasen søker vi nå en ressursperson som vil være bindeleddet mellom salg, byggeledelse og offentlige etater.

Ønsker du å være med å påvirke, utvikle og skape så kan dette være din mulighet!

Som Fagansvarlig byggesak vil du være selskapets ressurs innen byggesak og byggeregler. Mandatet er å sikre intern kompetanse og bidra til at selskapet holder høy faglig standard i all saksbehandling. Du blir en sentral person i å bidra aktivt i leveranseprosesser og ha utstrakt kontakt med kunder og kommunale etater.

Vi søker deg som har genuin interesse for byggfagene. Erfaring fra byggesaks behandling kan kompensere for formell byggeteknisk bakgrunn. Du er utadvendt med evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig. Det vil være viktig med et øye for detaljer, struktur og jobbe proaktivt med å bygge relasjoner til offentlige etater.

Vi tilbyr en spennende stilling med mulighet til å påvirke og du får en sentral rolle i selskapet. Det er meget konkurranse dyktige betingelser og en unik sjanse til å skape din egen rolle.

Du er velkommen til å ta kontakt for en uformell prat med Ken-Robin Utvik på tlf: 92604175 eller ken.robin@salesjobs.no

Alle henvendelser til SalesJobs behandles konfidensielt.

Søk her

Vis flere stillinger: