Prosjektutvikler / Salgsingeniør

Contiga AS er den ledende leverandøren av komplette bæresystemer i Norge, med prefabrikkerte produkter i stål og betong.

FirmaContiga as via Headvisor
FylkeØstfold
StedMOSS/Region Sør/Østlandet
Søknadsfrist28.04.2014

Vil du være med å utvikle noen av landets mest fremtidsrettede bygg?

Til region sør, som dekker hele Østlandet, har vi ledig stilling som

PROSJEKTUTVIKLER / SALGSINGENIØR

Vi søker deg som er en kreativ sivilingeniør, ingeniør eller arkitekt og som liker å kombinere faglige utfordringer med kundekontakt og salg.

Vi tilbyr fleksibilitet under ansvar og varierte og utfordrende oppgaver i et faglig kompetent miljø hvor kunden, kvalitet og HMS har topp fokus. Stillingen gir stor mulighet til å gjøre en forskjell og skape stolthet for deg selv og virksomheten.

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven er å utvikle og levere prosjekter med rett kvalitet og pris. Dette innebærer:

· Vurdere ulike løsninger på bæresystem, løse byggets statikk og utføre grov-dimensjonering · Kalkulere prosjektering, produksjon og montasje · Utarbeidelse av tilbudstegninger · Utarbeide og følge opp tilbud · Salgsarbeid, kontraktsforhandlinger og kundepleie · Være rådgiver overfor kunden · Gjennomgang og diskusjon av bæresystem og valgte løsninger ute hos kunden · Overlevering av prosjekt til prosjektleder

Vi tilbyr

Spennende stilling med stor kontaktflate i et av virksomhetens kjerneteam. Et arbeidsmiljø preget av langsiktighet og stabilitet og med mye humor og energi. En nøkkelrolle hos den markedsledende bedriften i bransjen hva gjelder kvalitet og HMS. Vårt arbeid og våre bygg kjennetegnes av vårt fokus på stolthet, respekt og ærlighet. Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et profesjonelt miljø.

Kvalifikasjonskrav

· Utdannet sivilingeniør, ingeniør eller arkitekt · Erfaring fra kontraktsforhandlinger · Erfaring fra prosjektering, gjerne fra prefab · Gjerne erfaring fra rådgivende konsulentvirksomhet eller tilsvarende bransje · Erfaring fra stål- eller betongvirksomhet er en fordel · Erfaring fra kunderelatert salg er ønskelig · Beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

· Kombinerer kreativitet, systematikk og struktur i oppgaveløsingen · Evner å kombinere grundighet og overholdelse av tidsfrister · Analytisk og løsningsorientert · Tenker og handler proaktivt · Jobber selvstendig, er trygg på egen kompetanse · Dedikert og tålmodig, har stayer-evne · Utadvendt og aktivt lyttende, evner å bygge tillit og positive relasjoner · Samarbeider godt med andre, deler kunnskap og ‘byr på deg selv’

Stillingen rapporterer til salgssjef for region sør. Arbeidsstedet er Moss, noe reisevirksomhet må påregnes, hovedsakelig i Oslo og Akershus.

Kontakt gjerne salgssjef Hans Erik Fremming, tlf 913 85 985, alternativt en av senior rådgiverne i Headvisor; Wenche Grønsveen tlf 950 22 759 eller Rune Arnesen tlf 996 48 490, for en uforpliktende og konfidensiell samtale.

søk her

Søknadsfrist: 28.04.14

Se også stillingen her