Fagarbeidere til mekanisk verksted i Oslo

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er en ledende leverandør av spesialiserte reparasjoner, vedlikehold, rekondisjoneringstjenester og engineering for den globale shippingbransje, offshore, marine- installasjoner, industrianlegg og kraftverk. Kvalitet, presisjon og tilgjengelighet, i kombinasjon med deres enestående kundefokus, gjør dem til naturlig førstevalg. Deres korte responstid, kombinert med et verdensomspennende nettverk, gir unike fordeler for deres kunder. I dag er de ca 50 medarbeidere. Grunnet sterk økning i alle typer oppdrag fra hele verden, trenger de flere medarbeidere med dokumentert erfaring, og gjerne fagbrev, innen områdene:

Dieselmekanikk

Reparasjoner og vedlikehold av dieselmotorer er kjernen i deres tjenestetilbud. Rutinemessig vedlikehold, feilsøking og reparasjoner av hoved- og hjelpemotorer på skip er deres spesialitet. Motorer til kraftstasjoner, aggregater, lokomotiv, er også en stor del av deres arbeidsfelt.

De utfører overhaling av toppdeksel, sliping av ventiler, honing av sylindere/linere ved sitt verksted eller ute hos kunden.

Sliping

Sliping av større maskindeler er en stor og viktig del av servicen de tilbyr. Det tilbys sliping, maskinering eller honing av alle typer akslinger (veivakslinger, propellakslinger, turbinakslinger trommelakslinger ol.) i alle dimensjoner.

Maskinering

Her inngår sveising, dreiing, fresing, avretting, boring osv. av manuelle maskiner. De betjener mobilt verktøy for maskinering av veivaksler i motoren uten at akselen ble tatt ut av maskinen.

De produserer også originaldeler og leverer til stor kunder.

Sveising

De tar på seg større sveisearbeid, som f.eks. trapper, plater, leider, gelendere, porter osv. Det er absolutt påkrevet med lang og variert erfaring. Du må også kunne lese tegninger, finne beste løsninger, evt komme med forbedringsforslag.

For alle stillingene gjelder

- Konkurransedyktige betingelser

- Ordnede arbeidsforhold

- Mulighet for å reise

- Gode muligheter for faglig oppdatering

- En trivelig arbeidsplass i et solid firma med stolte kollegaer

- Flytende norsk og gjerne gode kunnskaper i engelsk

Vennligst send din søknad på norsk snarest til etm@rettbemanning.no

Hvis du lurer på noe, ring partner Erik T. Merum i Rett Bemanning på tlf 41 678 670

Søknader vil løpende bli behandlet. Hvis du ikke hører noe innen to uker etter innsendt søknad, så er du dessverre ikke aktuell i denne omgangen.

Vis flere stillinger: