Byggeleder søkes til tidenes største samferdselssatsing i Bodø

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist27.04.2014

Bypakke Bodø er et av regionens store utbyggingsprosjekter som vi i Statens vegvesen Region nord skal utføre i samarbeid med Bodø kommune og Nordland fylkeskommune. Statens vegvesen har ansvar for utbygging av riks- og fylkesveger i prosjektet, der det største delprosjektet er ny riksvei 80 fra Hunstadmoen til Thallekrysset.

Delprosjektet omfatter 5,5 km ny firefelts riksveg, inkludert 2,8 km toløps tunnel fra Hunstadmoen til Bodøelv og seks kryssområder. Prosjektet er komplekst med trafikkavvikling gjennom anleggsområdet, mange naboer tett på anlegget, trange byggegroper, tunnel, konstruksjoner og dype grøftetraseer. Les mer på: http://www.vegvesen.no/Vegprosjekter/bypakkebodo

Vi søker nå etter byggeleder for tunnelentreprisen rv. 80 Hunstadmoen – Bodøelv, inkl. tilstøtende dagsoner. Entreprisen vil bli den største kontrakten i prosjektet. Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være byggeledelse og oppfølging av kontrakt mot entreprenør. Du følger opp kvalitet, økonomi, framdrift og HMS og koordinerer arbeidet med andre entrepriser i prosjektet, faggrupper og etater. I det daglige leder du arbeidet for kontrollingeniørene og har ansvar for byggemøter.

Hvem er vi:Bypakke Bodø er en del av prosjektavdelingen i Statens vegvesen og sammen med andre prosjekter er vi tilsammen over 20 ansatte samlet på Stormyra i Bodø. Vi kan tilby jobb i et godt og faglig arbeidsmiljø, som er stolt over å være med på et spennende og viktig prosjekt. Vi kan love utfordrende og krevende arbeidsoppgaver knyttet til HMS-utfordringer ved tunneldriving og vegbygging i tettbygde områder. Det gis lønn i henhold til etatens lønnspolitikk, og gunstig pensjonsordning i Statens pensjonskasse. Arbeidssted er Bodø- en by rik på kulturliv og naturopplevelser.

Kvalifikasjonskrav: For stillingen kreves minimum 3 årig teknisk utdanning fra universitet eller høgskole og relevant erfaring. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, eventuell etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Det en fordel med kompetanse innen bygging av veg- og tunnelanlegg samt erfaring innen byggeplassoppfølging fra byggherre- eller entreprenørvirksomhet. Stillingen krever førerkort klasse B.

Vi ønsker at også du: er selvstendig, men trives i tett samarbeid med andre. Du er utadvendt, strukturert, løsnings- og handlingsorientert i måten du jobber på. Vi forventer at du har god skriftlig fremstillingsevne og at du bidrar positivt i et godt arbeidsmiljø.

Flere opplysninger om stillingen får hos prosjektleder Odd Inge Bardal tlf. 902 54 929, e-post odd.bardal@vegvesen.no.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søk via link på denne siden

Vis flere stillinger: