PhD stipendiat. Transport- og lagringstidseffekt på prøvekvalitet av sensitive leirer

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Vegdirektoratet
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.04.2014

Vi søker en Phd.stipendiat til et 4-årig engasjement innen temaet Transport- og lagringstidseffekt på prøvekvalitet av sensitive leirer. Engasjementet er organisatorisk tilknyttet Geoteknikk og skredseksjonen på Trafikksikkerhet, miljø og teknologiavdelingen i Vegdirektoratet.

Forskningsarbeidet vil være basert på avanserte labsforsøk for å dokumentere effekt av transport og lagringstid i sensitive leirer. Forskningen skal komme med anbefalingene for å angi maks akseptabelt lagringstid for ulike prøvetyper og lagringsmetoder i forhold til oppnåelig prøvekvalitet. I stillingen inngår også noe undervisning.

Kvalifikasjonskrav

Du må ha utdanning som sivilingeniør fra universitet innen geoteknikk og minst 2 års yrkeserfaring med arbeid og undervisning i geoteknisk laboratorium på universitetsnivå.

Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk. Det er en forutsetning at du er kvalifisert for opptak til PhD-studiet ved NTNU.

Vi legger vekt på

  • evne til å ta initiativ, jobbe selvstendig og strukturert
  • gjennomføringsevne (innovative oppgaver)
  • evne til analyse og vurdering (forskning)
  • erfaringer med veiledning og vitenskapelige vurderinger

Vi tilbyr

  • lønn etter avtale i henhold til etatens lønnspolitikk
  • spennende arbeidsoppgaver i en etat i stadig utvikling
  • gode utviklingsmuligheter i en stor, landsdekkende organisasjon med internasjonalt engasjement
  • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • medlemskap i en av de beste pensjonsordningene i Norge
  • mulighet for gunstig boliglån og gode forsikringsordninger

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte

avdelingsdirektør:Roald Aabøe, 977 37 754, roald.aaboe@vegvesen.no

Statens vegvesen jobber for likestilling, og vi vil at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål for oss å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Vi oppfordrer kvinner og personer med innvandrerbakgrunn til å søke stillingen.

Vegdirektoratet er en IA-virksomhet. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb - ledige stillinger i Vegdirektoratet innen 22.april 2014 eller gå videre til ”send søknad” på denne siden