Teknisk drift - Vegingeniør

Ringsaker har 33 500 innbyggere og er innlandets mest folkerike kommune. Kommunen strekker seg fra Hamar i sør til Lillehammer i nord. Med over 100 km strandlinje til Mjøsa og med regionens flotteste ski - og turområder i Ringsaker-fjellet, er det varierte muligheter for aktiv fritid og rekreasjon. Kommunen satser på å være en attraktiv bokommune og har fokus på å sikre gode skoletilbud og trygge oppvekstforhold. Et rikt kulturliv og mangfoldige idrettsmiljøer engasjerer både unge og eldre. Som arbeidstaker i Ringsaker, kan du ved å bidra med din kompetanse, bli del av et stort og sammensatt fagmiljø med gode kollegaer.

FirmaRingsaker kommune
FylkeHedmark
StedBrumunddal
Søknadsfrist04.05.2014

Ringsaker kommune er inne i en rivende utvikling med to nye byer, store utbygginger og spennende nyanlegg. Dette i et arbeidsmiljø med stor takhøyde og dyktige og inspirerende kollegaer. Teknisk drift er en viktig aktør i dette arbeidet og trenger deg som vil ha en utfordrende og utviklende jobb!

Det ønskes å styrke overordnet vegforvaltning og det er ledig 100 % stilling som vegingeniør i avdeling for veg, ledninger og park. Avdelingen har 30 ansatte og har ansvar for drift av kommunens veger, vann- og avløpsanlegg og parker. Det søkes etter en engasjert, resultatorientert, selvstendig, og løsningsorientert person.

Viktige arbeidsoppgaver:

- Rådgiver for avdelingsleder og seksjonsleder innen veg

- Overordnet driftsplanlegging med målsettinger, prosedyrer og arbeidsinstrukser.

- Forbedring av tjenestene innen veg

- Trafikksaker

- Delta i prosjekter

- Være faglig oppdatert

- Saksbehandling.

- Publikumskontakt.

- Fagsystem vegdrift

Vi tror at du:

- Har høyere utdannelse med relevant fagkrets, bachelor eller master

- Har relevant praksis.

- God IKT-kompetanse og kjennskap til GIS

- Har god muntlig og skriftlig framstillingsevne.

- Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

- Har en strukturert og målrettet arbeidsstil.

- Har serviceinnstilling.

- Førerkort min klasse B.

- Evner til å bidra til et positivt arbeidsmiljø.

Annet:

For den rette kandidaten kan vi tilby spennende, selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver.

Stillingen tilhører teknisk drift som består av 59,5 årsverk og forvalter et driftsbudsjett på ca 140 mill kr/år og et kapitalbudsjett på ca 100 mill kr/år. Arbeidsområdet for resultatenheten omfatter vannforsyning, avløpshåndtering, veger, parker, utbygging av infrastruktur, tomteutbygging, byutvikling og kommunale avgifter.

Lønn etter avtale.

Elektronisk søknad leveres via kommunens nettside: www.ringsaker.kommune.no under ledige stillinger. Attester og vitnemål medbringes ved eventuelt intervju.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Mer informasjon om stillingen

Assisterende RE-leder

Tor Simonsen

Mobil: 91537039

Avdelingsleder Veg, Ledninger og Park

Ulf Fahle Karlsen

Mobil: 97552352


Vis flere stillinger: