Prosjektledere til framtidas Byggforskserie

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bygge- og anleggsnæringen med 230 ansatte. Vi jobber med forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, produktdokumentasjon og kunnskapsformidling i hele næringskjeden knyttet til bygg- og anleggssektoren. Våre medarbeidere jobber hver dag sammen med over 2.000 ansatte i SINTEF for å oppfylle vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

FirmaSINTEF Byggforsk
FylkeOslo
Søknadsfrist04.05.2014

SINTEF Byggforsk Kunnskapssystemer er en web-basert løsning for formidling av kunnskap som brukes av hele byggenæringen. I denne inngår Byggforskserien og Byggebransjens våtromsnorm som er kjente og velbrukte produkter for hele næringskjeden. Les mer på www.sintef.no/byggforsk og bks.byggforsk.no

Vi søker:

Prosjektledere til framtidas Byggforskserie

SINTEF Byggforsk jobber med flere spennende utviklingsprosjekter både innen nye formidlingsløsninger og innholdsutvikling, og vi trenger derfor flere kreative prosjektledere med gode formidlingsevner med på laget.

Vi søker både etter folk med erfaring og nyutdannete, på bachelor så vel som masternivå. Erfarne tømrere/håndverkere med tilleggsutdanning kan også søke.

Har du erfaring eller utdanning innen ett eller flere av følgende områder, vil vi gjerne ha din søknad:

  • Grunn og fundamenter
  • Betong
  • Klima
  • Brann
  • Arealplanlegging, byggesaksbehandling og kommunalteknikk

Dersom du i tillegg synes formidling, prosjektledelse og BIM er gøy å jobbe med, vil vi kunne tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom kunnskapsformidling, forskning og utvikling.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, kan du ta kontakt med Veslemøy Nestvold, avdelingsleder for kunnskapsformidling, veslemoy.nestvold@sintef.no , tlf 92250493.

Arbeidssted er Oslo og søknadsfrist er 4. mai 2014.

Hele utlysningen og søknadsskjema finner du på  www.sintef.no/jobb .

Vis flere stillinger: