Urbanister

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.


FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist25.04.2014

Rambølls divisjon Plan og arkitektur bygger en kjernegruppe innen urbanisme og søker spesialister til vårt Oslokontor.

Profil:

Primært søkes kandidater med arkitektfaglig bakgrunn, men det åpnes også for andre med spesialfelt byforming og bærekraftig by. Rambøll er sterke innen tilstøtende fag men trenger å bygge opp spesialfeltet. Stikkord er transformasjon, fortettingsstrategier, senterdanning, biologisk mangfold, kulturminner, næringsutvikling, arkitektonisk kvalitet og kritisk masse.

Nedslagsfelt:

Rambøll Norge har store oppdrag i intercitytrianglet på Østlandet og arbeider med byutvikling i alle deler av landet. I øyeblikket forbereder vi, i samarbeid med spesialister innen miljøvennlig bygging, et større framstøt for bærekraftig byutvikling i et stort land utenfor Europa.

Ressurser:

Rambøll verdensomspennende og rår over meget betydelige faglige ressurser. Vi er multidisiplinære, som i økende grad er en forutsetning i fagutøvelsen. Urbanismekjernen er i ferd med å aktivere kontaktnettet på tvers av nasjonale skillelinjer og vil bruke det til å styrke vår tyngde både hjemme og ute.

Krav:

Vi søker både ferskinger og seniorer, spesialister og generalister. Søknaden må tydeliggjøre profil, kunnskapsbase og motivasjon. Legg ved cv med annen relevant bakgrunnsinformasjon. Oppgi referanser, språkkunnskap og hvilke digitale program du bruker. Evne til visualisering og annen framstilling er viktig. Rambøll tilrettelegger for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy og andre program.

Søknaden og vedlegg kan leveres på norsk/svensk/dansk, engelsk og tysk.

Søk stilling

Kontaktpersoner

Divisjonsleder Carl Erik Fagernæs +47 905 17 400

Øystein Grønning +47 928 66 921


Vis flere stillinger: