Prosjekt-/Forretningsutvikler

AS Betong er et heleid datterselskap i Risa-konsernet som er et av landets ledende entreprenørselskap. AS Betong har 129 ansatte hvorav 90 i produksjon, 20 på montasje og 19 i konstruksjon og administrasjon. Budsjettet for 2014 er kr 300 mill. Selskapet er lokalisert i et moderne produksjonsanlegg på Skurve i Gjesdal Næringspark, ca 15 km fra Sandnes.

AS Betong har gjennom mange år satt sitt preg på norsk arkitektur. Selskapet produserer betongelementer som både brukes i tradisjonelle bygg og spesialelementer som tilpasses byggverk skapt av kreative arkitekter. Staben inkluderer ingeniører, tekniske tegnere, snekkere og montører. Alle er like opptatt av kvalitet. Utfordringer som byggherrer og produksjonsteam måtte ha, løses på en best mulig måte i selskapets topp moderne produksjonslokaler.

Ytterligere informasjon om selskapet finner du på: www.risa.no/asbetong

FirmaMercuri Urval for AS Betong
FylkeRogaland
StedGjesdal
Søknadsfrist18.04.2014

Salgs- og markedsarbeid – optimale løsninger – fornøyde kunder

AS Betong skal nå styrke sin Marked- og Salgsavdeling med en: Prosjekt-/ Forretningsutvikler

Stillingen har ansvar for salgs- og markedsarbeid, og for å utvikle relasjonen med eksisterende og nye kunder samt våre samarbeidspartnere. Et annet viktig område er å være en del av teamet i planleggingen i tilbudsfasen og bistå med å utvikle konstruksjonsløsning med betongelementer i samarbeid med arkitekter, byggetekniske konsulenter, byggherrer og bedriftens egen konstruksjonsavdeling.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Være aktive i salg og markedsarbeid i forbindelse med å vinne nye byggeprosjekter
  • Holde seg orientert om marked og være proaktiv i forhold til planlagte prosjekter
  • Holde nær kontakt med kunder og ha fortløpende oppfølging samt oppdatering av prosjektene i salgsfasen
  • Være oppdatert på markedsutvikling for betongelementer
  • Være godt orientert om bedriftens konkurrenter, nye metoder, nye betongelement- produkter, produksjonsprosesser og erfaringsdata
  • Sørge for optimale løsninger slik at byggherren blir fornøyd og forblir en kunde for fremtiden
  • Kalkulasjon av prosjektene og tilbudsutarbeidelse både internt og eksternt ved å utnytte de erfaringsdata som er innsamlet i bedriften, samt søke støtte i driftens praktiske erfaring ved personlig kontakt til produksjonssjef og montasjeleder
  • Holde sin nærmeste overordnede løpende orientert om viktige avgjørelser, problem som måtte oppstå og om arbeidsoppgavens utvikling
  • Tilstrebe godt samarbeid med de personer som man kommer i kontakt med, både eksternt og internt
  • Medvirke til å utarbeide standard løsning, detaljkalkyler, erfaring- og overslagstall som kan være til hjelp for optimalisering og rasjonalisering av kalkulasjonsarbeidet
  • Utarbeide budsjett for prosjektene etter bedriftens retningslinjer og prosedyre

Du må trives med å arbeide utadrettet og operativt samtidig som du må tenke strategisk og fremtidsrettet. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, spesielt med tanke på salgs- og utviklingsprosessene.

Vi søker deg som har en bred relevant erfaring fra bransjen og en relevant utdannelse.

Vi tilbyr en utfordrende stilling i en spennende organisasjon med mye kompetanse, og til konkurransedyktige betingelser. Noe reising må påregnes også i forbindelse med kundebesøk og oppfølging av prosjektene.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval v/Knut Olav Olsen, tlf. 975 59 042 om du har spørsmål som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale. Administrerende direktør Åsulv Salte i AS Betong, tlf, 906 94 344 og Leder Salg & Marked Khoi Dinh Nguyen, tlf. 932 41 722, kan også kontaktes. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 18. april 2014. Alle henvendelser til behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: