LNS monterer TBM. Foto:SeNor

LNS Gruppen har passert 1000 ansatte

I løpet av vinteren passerte LNS-konsernet 1000-ansatte.

- Dette hadde vel aldri Leonhard og Malvin Nilsen tenkt da de etablerte bedriften i 1961. En vekst som vi er utrolig stolte og ydmyke for å ha fått til. Veksten har kommet sakte men sikkert, noe som oppkjøp av selskaper og noe som en naturlig vekst. Stein på stein er bedriften bygd opp og med en egenkapital på rundt 1 milliard - 1 000 000 000 - kroner står bedriftene fjellstøtt, sier administrerende direktør Frode Nilsen i LNS.

Konsernet består i dag av 16 selskaper, hvor LNS Saga er siste skudd på stammen. Størst er entreprenørselskapet LNS med ca. 500 ansatte og nest størst er Rana Gruber med rundt 250 ansatte. De ansatte kommer fra rundt 15 - 20 land og logoen er godt kjent i store deler av verden.

Nilsen karakteriserer selskapets historie som en eventyrlig reise siden med store oppturer og dramatiske nedturer. - Men uansett hva som har skjedd så har konsernet alltid landet på føttene og kommet styrket ut av situasjonene, sier han.

LNS-direktøren spår for øvrig videre vekst, og er ikke overrasket om selskapet når 2000 ansatte i løpet av de neste 15 årene.