Kontorleder Ålesund

Norconsult AS er med sine 2700 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist24.04.2014

Vi ønsker oss en ny leder som gjerne er utdannet ingeniør/sivilingeniør og innehar ledererfaring. Du har sterk markedsorientering, og god erfaring med kunder og forretningsutvikling. Du har erfaring fra prosjektledelse, og gjerne fra tverrfaglige prosjekter, og er motivert for å bidra innen ditt eget fagområde.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Strategi og forretningsutvikling – langsiktig utvikling av virksomheten
  • Resultatansvar
  • Markedsutvikling - planmessig bearbeiding av kunder for å sikre ønsket omsetning og vekst
  • Kompetanse/- og kapasitet, herunder ressursstyring og rekruttering
  • Personalansvar - utvikle og ta vare på medarbeiderne

Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederposisjon i et fremgangsrikt selskap preget av høy kompetanse og dyktige medarbeidere.

Vi er 25 ansatte på Moa i Ålesund, og har et miljø med solid forretningsorientering og prosjektgjennomføring.

Innsendelse av søknad

Søknad sendes ved bruk av link på www.experis.no.

Kontakt Siv Kristin Mykland, Experis Executive, tlf. 995 85 052 eller Egil Gossé, Direktør Norconsult Region Midt, tlf. 454 01 431 om du har spørsmål vedrørende stillingen.

Vis flere stillinger: