Prosjektingeniør E16 Kløfta - Kongsvinger

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeHedmark
StedSkarnes
Søknadsfrist22.04.2014

Statens vegvesen Region øst dekker fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland. Regionen har samlet de største prosjektene i enheten Prosjektavdeling øst. Dette for å bidra til kompetanseoverføring og til en effektiv gjennomføring av store plan- og utbyggingsprosjekter.

Prosjekt øst er i full gang med å bygge ut eksisterende E16 til 4-felt på strekningen Slomarka – Kongsvinger. Vi søker nå etter prosjektingeniør til tredje utbyggingsetappe, Nybakk - Herbergåsen, som omfatter 17 kilometer 4-felts veg, en rekke konstruksjoner, samt nødvendige sidevegstiltak, samt tiltak på eksisterende E16.

Arbeidsområde:

Prosjektingeniøren er planleggingsleders nære medarbeider i gjennomføring av prosjektet, i første omgang i reguleringsplanfasen. Deretter i nært samarbeid med prosjekteringsleder i prosjekteringsfasen og videre byggeleder i gjennomføringsfasen. Reguleringsplanarbeidene pågår og mulig anleggsstart vil være høst/vinter 2016/2017. Prosjektet har kontor på Skarnes. Når hele prosjektet er fullført overføres alle til Ressursavdelingen i Statens vegvesen Region øst.

Dine arbeidsoppgaver vil bli:

  • Bidra til gode systemløsninger og ønsket kvalitet
  • Oppfølging av kvalitetsplaner og prosjektets KS systemer
  • Vedlikeholde prosjektarkiv (dokumentkontroll)
  • Holde orden på prosjektets Webhotell (prosjektet benytter for tiden eRoom)
  • Oppfølging av konsulenter/entreprenører
  • Følge opp all tegning/data-utveksling mellom konsulenter og entreprenører
  • Bistå med rapportering fra prosjektet

Dine kvalifikasjoner:

  • Du er samfunnsengasjert, systematisk og på jakt etter de beste løsningene.
  • Du liker å ha mange baller i luften, og har overblikk og innsikt i tverrfaglig kompliserte utfordringer.
  • Sosialt er du en person som liker å dra i flokk.
  • Vi vil legge særlig vekt på personlige egenskaper i denne stillingen. Du har minimum 3 års utdanning på universitets- eller høyskolenivå fortrinnsvis innen prosjektering og planlegging av veger, tunneler eller bruer.
  • For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområder og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdannelse fravikes.

Vi kan tilby

  • Deltakelse ved planlegging og utbygging av 4-felts E16 mellom Kløfta – Kongsvinger, utbyggingsetappe 3 Nybakk – Herbergåsen, som er et av de større prosjektene i landet.
  • Et stort, kreativt og engasjert arbeidsmiljø med høyt tempo preget av samhold, humør og omsorg for hverandre.
  • Kontorsted er Skarnes i Sør-Odal kommune

Lønn:

Stillingene lønnes etter avtale og avhengig av kvalifikasjoner.

Det trekkes 2 prosent til pensjonsordningen i Statens pensjonskasse.

Etaten tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til prosjektleder Christian Hofstad på tlf 48241661.

Søk via link på denne siden

Vis flere stillinger: