Tømrere/snekkere til større prosjekt

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

Vi søker Tømrere/Snekkere med gode referanser til større prosjekt i Gamle Fredrikstad. Legre erfaring kan kompensere for fagbrev.

Er du faglig dyktig, effektiven og handlekraftig i tillegg til å ha en god porsjon arbeidsmoral og "Stå på" humør, er du kanskje en av de vi trenger til dette prosjektet. Oppdragsgiver er en god og solid totalentrepenør og det er ønskelig med snarlig oppstart.

Vår storkunde har et sterkt faglig og godt arbeidsmiljø og er en attraktiv arbeidsgiver, så dette kan være en super mulighet!

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen ovenfor, har kvalifikasjonene som nevnt i annonsen og er klar for en ny og spennende utfordring, søk da stillingen via denne annonsen for en uforpliktende prat.

Kompetanse/ kvalifikasjoner:

* Fagbrev eller lengre erfaring fra tilsvarende arbeid

* Gode samarbeidsevner

* Selvgående og effektiv

* Gode norskkunnskaper

* Sertifikat kl. B

* Fleksibel

Vi tilbyr:

* Konkurransedyktig lønn

* Et konstruktivt og faglig sterkt arb.miljø

* Handlingskraftig arbeidsgiver og samarbeidspartner

Det anbefales å søke direkte på stillingen via denne siden . Skulle det by på utfordringer å søke via denne annonsen, send da CV direkte til Marit Bakker på mail: mhb@rettbemanning.no eller på mob: 92432775

Vis flere stillinger: