Delta i hage.no's quiz som går i hele april og mai. Jo flere svar du sender inn, jo større er dine sjanser til å vinne hovedpremien som er en automatisk gressklipper. (Fotomontasje: Madeleine Bergheim)

Bli med på hagequiz

Vårens store hagequiz rullet i gang 1. april. Førstepremien er en robotklipper til en verdi av 11 990 kroner!

HOVEDPREMIE: Den helautomatiske gressklipperen Robomow RC 306 som tar plenklippen mens du gjør andre ting.

UKEPREMIER: Hageredskaper i moderne design fra Fiskars.

HOVEDPREMIE: Denne Roses knickers selebuksen fra Garden Girl er en av hovedpremiene i quizen, sammen med et par hagehansker fra samme leverandør.

Fra og med tirsdag 1 april kan du gjøre klar de små grå til litt vårlig hjernetrim i hage.no's store vårquiz. Alle som deltar og svarer riktig er med i konkurransen om flotte premier.

Daglig trekker vi ut en premie, som er en praktisk vinkjøler. Vi har også ukespremier, som er hagebøker og hageredskaper.

I tillegg har vi et moderne hageantrekk med nikkers selebukse og hansker fra Garden Girl, samt startlisens til Birkebeinerrittet (sykkel).

Dagens quiz finner du her.

Robotgressklipper med app

Hovedpremien er en robotgressklipper med basestasjon fra Robomow, av typen RC 306. Den egner seg til plener inntil 600 kvadratmeter og sørger for effektiv og stillegående plenklipp. Robomow RC306 er diskret, kompakt og presis. Det følger med en ekstra fjernkontroll som gir deg muligheten til å styre når og hvor ofte du vil klippe plenen – rett fra smarttelefonen din.

Premien er gitt av Vanning.no, som er norsk importør av Robomow.

Hageantrekk

UKEPREMIER: Flotte hagebøker fra J. M. Stensersens forlag.

Den andre hovedpremien er et hageantrekk fra Garden Girl med nikkers selebukse og hansker. Her kan du lese mer om Garden Girl, som har spesialisert seg på hageklær og utstyr for kvinner.

Hageredskaper

Fiskars har i år kommet med en helt ny utgave småredskaper i serien Inspiration. Ukepremien består av beskjæringssaks, planteskje og plantehakke i et stilig lyseblått design. Les mer om Fiskars her.

Hagebøker

UKEPREMIER: Flotte hagebøker fra Cappelen Damm.

Fra Cappelen Damm kan vi friste med en rekke flotte hagebøker fra blant andre Yvonne Dengin og Garden Living-gründerne Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen. 

Her kan du lese mer om Spiselig på liten plass og Hagedesignerens metode.

Fra J. M. Stenersens Forlag har vi Tonje Berghs bok Vakker og spiselig i krukker og potter. Les mer om den her.

Birkenlisens

I tillegg trekker vi ut en valgfri startlisens til et Birkebeinerarrangement (sykkel eller løp). Her kan du lese mer om Birken og de ulike arrangementene.

Byggeindustrien, som står bak hage.no, er sammen med Norcem og Leca hovedsponsor for birkebeinerarrangementene.

Følg med på hage.no i dagene fremover og delta på morsom og lærerik quiz.

Lykke til!