Salgssjef Eierskifte

Protector ble startet i 2004 og notert på Oslo Børs i 2007. Vår visjon er å være utfordreren, og vår kultur er basert på prestasjon, verdistyring og evnen til å tenke nytt og annerledes. Protector har 165 ansatte. Premieinntektene i 2013 var på 1,86mrd, og vi hadde en vekst på 23%.I 2011 startet vi virksomhet i Sverige, og i 2012 startet vi opp i Danmark.

FirmaProtector AS via De4
FylkeOslo
Søknadsfrist

Protector Forsikring ASA har vært leverandør av eierskifteforsikring siden 1. juli 2004, og er klart markedsleder med over 50% markedsandel. Vi er 50 medarbeidere og jobber kontinuerlig med forbedring av prosesser og kvalitet. Nå skal vi styrke vår ledelsesmessige kapasitet, og vi søker -

SALGSSJEF EIERSKIFTE

Faglig dyktig eiendomsmegler – Ledererfaring - Prestasjonsfokusert

Vi søker en kandidat med ledererfaring fra eiendomsmegling. Du er offensiv, strukturert, tydelig i kommunikasjon, og har sterk gjennomføringsevne. Du vil lede et team på 9 personer bestående av erfarne KAM’er og dyktige Servicesenter-medarbeidere.

Du ønsker å lede et miljø med høyt tempo og prestasjonskultur. Du må kunne sette agenda og sørge for gjennomføring av salgs- og markedsaktiviteter. Du er prestasjons- og målfokusert, og har oppdatert faglig kompetanse på området.

Selvstendighet, samarbeidsevne og evne til å konstruktivt bidra til andres suksess er viktige lederegenskaper. Vi er sterkt verdidrevet og du må kunne identifisere deg med våre kjerneverdier.

For nærmere informasjon ta kontakt med vår rådgiver Rune Frøyslie, De4 Search & Consulting AS, telefon 402 82 150, eller Merete C Bernau, Direktør Eierskifte, telefon 934 03 823.

Søknader sendes i elektronisk søknadsskjema, følg linken "Apply", og vi imøteser din søknad.

apply

Vis flere stillinger: