– Vi har hatt som mål å øke kompetansen i bransjen ved å kunne tilby kursundervisning av høy kvalitet, men på brukernes egne premisser, sier daglig leder Thomas Sjøvold i Instant Norge.

Instant Norge med 1000 gjennomførte stillas- og liftkurs

Instant Norge AS feirer at en ny milepæl er nådd. Selskapet tilbyr kursundervisning på internett og nå har over 1.000 deltakere gjennomført ett av de nettbaserte kursene.

- Tilbudet har vært en nysatsning som har vist seg å være svært populær blant brukerne og har vært med på å øke kompetansen i bransjen, heter det i en melding fra selskapet.

Instant Norge AS tilbyr kursundervisning for stillas og personløftere på internett. Dette innebærer at brukeren selv kan bestemme hvor og når kurset skal tas. Det kan være i godstolen hjemme, på hytta eller på kontoret.

– Vi har hatt som mål å øke kompetansen i bransjen ved å kunne tilby kursundervisning av høy kvalitet, men på brukernes egne premisser, sier daglig leder Thomas Sjøvold i Instant Norge.

– Responsen har vært overveldende, og viser at dette er et tilbud markedet etterspør. Vi er selvsagt svært glade for at så mange har valgt å ta kursene sine hos oss, forteller Sjøvold.

Instant Norge AS tilbyr stillasmontørkurs, brukerkurs i stillas og liftkurs på sine nettsider. Denne uken lanseres også et nytt kurs i fallsikring. I tillegg oppdateres alle de eksisterende kurs med innhold og blir tilgjengelig på flere språk i tillegg til norsk (engelsk, polsk, litauisk og estisk).

Brukerkurs på nettet har vært nytt terreng for bedriften og i stor grad for bransjen.

– Det har vært en risiko å satse, og det har tidvis vært krevende å tilpasse innholdet til en ny plattform. Instant Norge er fornøyde med at tilbudet har falt i smak hos brukerne. Men selv om kursene er en suksess vil vi fortsette å utvikle nye løsninger for å sikre at brukerne får det beste innholdet og den beste kursopplevelsen hos oss, avslutter Sjøvold.